İkindi ile Akşam arası uyumak günah mı? İkindiden sonra uyumak zararlı mı? İkindi ile Akşam arası uyumak günah mı? İkindiden sonra uyumak zararlı mı?
Özel Medi-ce İnegöl Hastanesi, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinin 4’ncüsü geçtiğimiz akşam Koca Usta Emek Et Mangalda düzenledi.

HASTANE ÇALIŞANLARI BULUŞTU
Hastane çalışanlarını bir araya getiren iftar yemeğine; Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nuri Daştan, Hastanenin Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan, İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Doktor Halil Karahan, İnegöl Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

“MARKA HALİNE GELDİK”
Yenen iftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Hastanenin Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan, Geleneksel iftar yemeğinin bu yıl 4’ncüsünü düzenlediklerini belirtti. Mehmet Güncan, “Medi-ce Hastanemiz İnegöl’ün ilk özel hastanesi olarak 30 Uzman hekim, 230 personeliyle, 60 yatağıyla, aylık yaklaşık 10 bin ayakta hastasıyla marka haline geldi” dedi.

“SEVGİ BAĞLARIMIZI KUVVETLENDİRELİM”
Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nuri Daştan ise, “Bu mübarek Ramazan gününün böyle güzel bir akşamı sizi bir arada görmekten son derece mutluyum. Ramazan ayı; kardeşlik, sevgi, barış, hoşgörü ayı, birbirimizi sevme kusurlarımızı bağışlama ve af ayıdır. Medi-ce Hastanesi bir marka hastane olma yolunda hızla ilerliyor ve bu başarıda tabi ki sizlerin çok yoğun olan ilgi ve alakasının payı büyük. Ramazan ayında sevgi bağlarımızı kuvvetlendirelim” diye konuştu.