Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda Galatasaray ile Pendikspor 2. randevuda

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İnegölspor, 3. hafta maçında Menemen Belediyespor ile karşılaşacak. Zorlu maça kulüp tesislerinde hazırlanan temsilcimizde, hedef mutlak galibiyet.

Teknik Direktörü Murat Yoldaş, ligin ilk 2 haftasında zorlu maçlar oynadıklarını belirterek, 4 puanın iyi bir başlangıç olduğunu söyledi.

TAKIMIN GÜVENİ ARTIYOR

Bütün maçların zorlu olduğunu aktaran Yoldaş,

"Biz her zamanki gibi mücadelemizi arttırarak devam edeceğiz. Oyun olarak her gün daha iyiye gidiyoruz. Mücadele eden, koşan, son dakikaya kadar bırakmayan bir takım hüviyetimizi yavaş yavaş kazanmaya çalışıyoruz.

Sonuç aldıkça takımın güveni daha da artıyor. Daha iyiye doğru gittiğimizi düşünüyorum. Hafta sonu zorlu bir maça çıkacağız."

"Bütün maçlar zor. Takımların birbirlerine belirli noktalarda farklılıkları var. Bir kaç oyuncuyla çok fazla etkili olmaya çalışıyorlar. Bizim için önemli olan rakip değil kendi oyunumuz. Menemen karşısında en iyi mücadelemizi yapıp puan veya puanlarla dönmek istiyoruz."

2 OYUNCU SAKAT

"İyi yoldayız. İnşallah daha iyi sonuçlarla bu haftayı kapatmak istiyoruz. Takımda Anıl ve Ali'nin sakatlığı bulunuyor. Her iki oyuncunun da durumu maç saatinde belli olacak. Onların haricinde bir sıkıntımız bulunmuyor" dedi.