ŞAHİN MÜJDEYİ VERDİ

Mesudiye Altgeçidinde başlatılan yenileme ve genişletme çalışmaları sürerken; yaşanan aksaklıklar ile projenin bir türlü bitmemesi mağduriyetler yaşatıyor.

Mesudiye alt geçitle alakalı müjde ise AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin'den geldi. Belediye Başkanı Alper Taban, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte çalışma alanında incelemelerde bulunan Şahin, Kurban Bayramına kadar alt geçidin bitirileceğini söyledi.

PROJE DEĞİŞİKLİĞİ ZAMAN KAYBI YAŞATTI

Projede yapılan değişikliklerle birlikte zaman kaybı yaşandığını aktaran Şahin, "Öngörülmeyen bir takım sıkıntılar ortaya çıktı. Proje yeniden değiştirilmek zorunda kaldı Çünkü istinat duvarları yer altı kazıldıktan sonra ortaya çıkan toprak yapısına göre şekillendi. Dolayısıyla buradaki zaman kaybı biraz uzun sürdü. Ama yaptığımız iş sağlam olacak."

YER ALTI KARIŞIK

"Karayolları Bölge Müdürlüğünün hedefi Ankara-Bursa istikametindeki gidiş gelişi bu ay sonu veya Temmuz'un ilk haftasında bitirmek. Burası bittikten sonra kara yolu trafiğe açılacak.

Mesudiye ve Orhaniye bağlantıları da kurban bayramına kadar halledilecek. Burada hakikaten hemşerilerimiz sadece inşaatın çalışma alanını görüyorlar ama burada yer altında elektrik, doğalgaz hatları ve doğal su kaynakları çıktı. Bunları yeni kanallara aktarmak ve revize etmek zaman alıyor.

Esenyurt'ta yağış altında yürek ısıtan görüntü Esenyurt'ta yağış altında yürek ısıtan görüntü

PROJE REVİZE EDİLDİ

Bu konuda Belediye Başkanımızın çok ciddi desteklerini gördük. Karayolları Bölge Müdürlüğümüzde mevcut şartlara göre pozisyon alarak projeyi revize ettiler. Hemşerilerimiz biraz sıkıldı ama kurban bayramına bitmiş olacak" diye konuştu.