BAŞTÜRK, ŞİİR OKUDU
Kosova Eğitim Kurumları 3/A sınıfı öğrencileri değerler eğitimi aralık ayı 'Güven-Özgüven' değeri kapsamında düzenlenen 'Mevlana Şiirlerini Okuma Yarışması'nda kendi seçmiş oldukları şiirleri Okul Müdürü Erol Baştürk ve Türkçe Öğretmeni Begüm Güneş'ten oluşan jüri önünde okudular. Tüm sınıfın katılım gösterdiği yarışma sonrasında öğrencilerin yoğun talebi üzerine Erol Baştürk; Mevlana'ya ait 'Bensiz Gitme İstemem' şiirini okudu.


ÖNCE AHLAK
Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk; "Önce ahlak ilkesi kapsamında değerler eğitimi okulumuzun vazgeçilmez amaçları arasındadır. Değerler eğitimi kapsamında öğrencilere kazandırılmak istenen değerler okulumuzda büyük bir titizlikle ele alınmaktadır. Şiir okumanın çocukların dilin anlatım gücünü ve yaratıcı özelliğini sezmeleri; işitsel olarak seslerin, sözcüklerin uyumunu duyumsamaları açısından önem taşımaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin ana dil ve bellek gelişimlerine katkı sağlayacağı gibi topluluk karşısında özgüven duygusu ile hareket etmelerine olanak sağlamaktadır. Sınıf öğretmenimiz Zeynep Bektürk'e özellikle teşekkür ederim. Öğrencilerimizin dil gelişimini destekleyen etkinliklere eğitim-öğretim süresince yer vermeye devam edeceğiz" dedi.

Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır? Zimem Defteri ne demek, Zimem Defteri uygulaması nasıl yapılır?