Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Teşkilatı 12. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde, partililerin güvenoyunu alan Hayati Bedir başkanlığa seçildi.

Dore Düğün Salonunda yapılan kongre, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

İKTİDARIN AYAK SESLERİ

Genel Kurulda söz alan başkan adayı Hayati Bedir, "Uzun zamandır takip ettiğimiz süreç Türkiye'mizi ve milletimizi bir sınavdan geçirmektedir. Bu süreç bizimde yakından takip ettiğimiz vatanımızın, milletimiz ve ülkülerimiz için kıymetli gördüklerimizi söylemekten, yapmaktan alı koymamıştır, koymayacaktır."

İNEGÖL DİMDİK AYAKTA

"Önce Türkiye'de, sonra İnegöl'ümüzde iktidarın ayak seslerini görmekteyim. Allah'ın izniyle bu kadrolar gecesini, gündüzüne katıp çalışarak iktidarın yolunu açacaktır. Türkiye ve İnegöl'de MHP'nin bittiğini sayıklayan gafillere sesleniyorum; siz bu rüyayı görürken, İnegöl'den 650 yeni üye yapılmış ve İnegöl dimdik ayaktadır. Siz zannediyor musunuz ki, biz susuyoruz da, size cevap veremediğimizden değil. Biz susuyorsak, ülkücü töremizden ve teşkilatçılık anlayışımızdandır."

"Kimse ne Türkiye'de, ne de İnegöl'de ülkücülerle aşık atmaya kalkmasın. Kongremize gelerek bizleri onurlandıran herkese teşekkür eder, kongremizin partimize ve İnegöl'ümüze hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

SANDIK KURULDU

Konuşmaların ardından faaliyet ve gelir-gider raporlarının okunarak ayrı ayrı ibra edildi. Daha sonra seçime geçildi. Tek listeyle kapalı zarf açık tasnif şeklinde yapılan seçim sonucunda İlçe Başkanlığına Hayati Bedir seçildi.

İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

YENİ YÖNETİM

Hayati Bedir başkanlığında yeni yönetim kurulu; Aytekin Torun, Gürsel Bahadır, Melih Demir, Mustafa Turan, Özgür Bulca, Özkemal Avcı, Mustafa Çelik, Yüksel Usta, Serdar Koçkan, Nazan Gündüz, Faruk Varol, Metin Yazıcı, Mehmet Özbek, Sinan Çalar, Kenan Kotbaş, Emrah Özdemir, Barış Kalem, Arif İşçi, Sinan Döngel,

Cevat Koçak, Kadir Özütürk, Cavit Dülger, Ertan Yenigelen, Kıvanç Perkgül, Ömer Ovalı, Sedat Eceryıldız, Dilek Kurşunel, Mustafa Yücedağ, Ali Salık, Şevket Coşkun, Murat Taşçı, Selim Tüfekçi, Ümit Ulutaş, Mesut Süngü, Ömer Durukan ve İsmail Yıldırım seçildi.