Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hayati Bedir, Milliyetçi Hareket Partisi'nin rant ve usulsüzlük iddiaları karşısında sessiz kalmakla eleştirildiğini söyledi.

DELİL OLMALI

Yapılan usulsüzlüklere, yolsuzluklara ve rantlara sessiz kalmadıklarını aktaran Bedir, "Belgesiz ve delilsiz yapılan bir iddia olarak gündeme gelen, bugüne kadar yazıldığı gibi herhangi bir delil sunulmayan konuyu, partimizde alanında uzman arkadaşlarımız ile birlikte yinede araştırıyoruz. Ancak bu araştırmayı kalkıp bütün İnegöl'e biz bunu yaptık demek için değil, İnegöllü hemşerilerimizin bu konuda hakkı yeniliyor mu diye araştırıyoruz.

MİLLETİN HAKKINI HER ZAMAN SAVUNURUZ

"Bizler hakkında sessiz kalıyor diyerek, cesaretimizi sorgulayan kişilere ben buradan sesleniyorum, bizim muhalefet anlayışımızda her şeye hayır demek ve sadece eleştiri yapmak yoktur. Bizim muhalefet anlayışımız yanlışı görüp uyarmak ve yanlışa çözüm yolu üretmektir. Bizim muhalefet anlayışımız, çizgimiz, milletimizin refahı ve milletimizin hakkını savunma üzerine kuruludur."

SORUNU MUHATABINA İLETİRİZ

"Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak İnegöl'de elbette muhalefet partisiyiz ancak bizim muhalefet anlayışımızda konuyu muhatabına iletmek diye bir kavram vardır. Biz görülen sorunları gidip muhataplarına iletiyoruz. Eğer o sorun yeniden meydana geliyorsa işte o zaman bu sorunun her şeye rağmen çözülmediğini milletimize açıklıyoruz."

HİÇBİR YOLSUZLUĞA GÖZ YUMMAYIZ

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

"İnegöllü hemşerilerimiz bizleri iyi tanımaktadır. Hiçbir yolsuzluğa, hırsızlığa, rantçılığa ve usulsüzlüğe kim olursa olsun göz yummayız. Konu ile ilgili bizim Milliyetçi Hareket Partisi bize intikal eden ve tespit ettiğimiz ileri de sorun olabilecek her konuyu, konusunda uzman arkadaşlarımız ile değerlendiriyoruz."

"Bizlerinde konuyu daha kolay netleştirmemiz açısından partimiz ile ilgili ithamlarda bulunanlardan delil ve belgeleri ivedilikle bekliyoruz. Kamuoyunu duyurulur" şeklinde konuştu.