Sabah namazının ardından yapılan kahvaltıda konuşan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir,

"Zeytin Dalı Operasyonu sırasında Şehit olan Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Sınırımızda devam eden bir operasyon var. Bu operasyonun ana teması gelecek neslimizdir.

Çünkü Çanakkale'de şehitlerimizin amacı bizlere güzel bir vatan bırakmaktı. Bu operasyonunda ana teması gelecek nesillere güzel bir vatan bırakmaktır."

TERÖRE VE SAHİPLERİNE TOKAT

"Bu operasyon sınırımızda kurulmak istenen bir terör devletine ve ona destek olan dış mihraklara atılan bir tokattır.

İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar İYİ Parti Kurultayı öncesi Ağıralioğlu'ndan beklenen karar

Allah'ın izni ile Mehmetçiğimiz muzaffer olacaktır. Rabbim onların yardımcısı olsun. Her semaya el kaldırdığımızda Mehmetçiğimizi unutmamamız lazım. Dualarımızda onları anmamız lazım" dedi.

İNEGÖL'ÜN SORUNLARINI TESPİT EDİYORUZ

İnegöl'ün sorunlarını yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek için bu programları icra ettiklerini belirten Bedir,

"Önceliğimiz İnegöl'ün sorunlarının bertaraf edilmesidir. Bu nedenle her pazar günü farklı mahalle ve camilerimizde siz değerli hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz."

HALKA HİZMET, HAK'KA HİZMETTİR

"Sizlerin sıkıntılarını dinliyoruz. Ve bu sıkıntıların bertarafı için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Biz şunun bilincindeyiz; halka hizmet, Hak'ka hizmettir. Önceliğimiz sizlerin taleplerinin yerine getirilmesidir. Sizler için bizler bu makamlardayız. Eğer sizlerin sıkıntılarını giderebiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.