DÜNYANIN GÖZÜ BU SEÇİM SONUÇLARININ ÜSTÜNDE

Yemeğin ardından MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun yaptığı açıklamada;

Ümit Özdağ Bursa'dan sığınmacı sorununa dikkati çekti Ümit Özdağ Bursa'dan sığınmacı sorununa dikkati çekti

"Dünya üzerinde yaşayan tüm Türk İslam alemine bayrama ulaşmayı yüce rabbim nasip etsin inşallah. Malumunuz 24 Haziran da Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri yapılacak.

Bu seçim çok önemli bir seçim. Dünyanın gözü bu seçim sonuçlarının üstünde. Hiç düşündünüz mü? Bizi bir kaşık suda boğmak isteyen ülkeler, neden bizi bu kadar takip ediyor.Dünyanın gözü bizim üzerimizde."

PLANLARI BOZULDU

Çünkü dünya şunu iyi biliyor ki; sayın Genel Başkanımız onların hiç beklemediği bir zamanda, erken seçim diyerek yapılan planlarını bozmuş ve Türkiye'nin önünün açılmasına, istikrarın yeniden temini için ülkemizin daha sağlam zemine oturtulması için çalışmalar yapmış ve istemedikleri durumlar ortaya çıkmıştır. Bu durum ortaya çıkınca ülkemiz hain emellerini ortaya koymuşlardır."

"Bu yüzden 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin önemli sonuçları tüm dünya üzerinde yaşayan Türk ve İslam alemi için değerlidir. Ramazan bayramınız mübarek olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene " dedi.

SOFRAMIZ ŞEN DEĞİL

Ülkü Ocakları Başkanı Eyüp Sabri Çağlar ise:

"Ramazanın sonu cehennem azabından kurtuluş olarak müjdelenmiştir. Allah'ın rahmeti, bereketi, feyzi üzerimize olsun. Kalbimiz buruk, boynumuz büyük, soframız şen değil, hüzünlüyüz.

Müslüman olduklarından dolayı namuslarına el uzatıldığı, emeklerine göz dikildiği için şiddete maruz kaldıkları için duamız ve niyazımız Müslüman Türk milletinin tamamı içindir.Feraha, özgürlüğe kavuşmaları içindir."

BOZGUNCULUK ÇIKARAN VEBAL ALTINDADIR

Söz konusu Müslüman veya Türk olduğunda dünya sessizliğe bürünmekte, silahlar konuşmaktadır. Bunların çözümü turan ülkümüzün gerçekleşmesiyle mümkün olacaktır. Alemi nizam sadece ilahi kelimetullah ile mümkündür.

Bunları fikriyatla savunan, bu yönde teşkilatçılık yapan ülkü ocaklarına gerekli desteği vermeyen, bozgunculuk çıkartan, istişareden kaçıran, teşkilatı tanımayan destek olmayan kim varsa vebal altındadır."

YILMAYACAĞIZ, ANLATACAĞIZ

"Birlik ve beraberliği toplumu kucaklamaya, ülkü ve ilkelerimizi anlatmak için ülkücülük kavramını, siyasi düşünceden daha öte bir kavram olduğunu benimsetmeye gerekli olan gündem ve şartlar gereği aramızdayken herkes sorumlu ve görevlidir. Yılmayacağız, anlatacağız" diye konuştu.