Botanik Park'ta gerçekleştirilen kahvaltı sonrası konuşan İlçe Başkanı Hayati Bedir, 26 Mart tarihinde yapılan kongre sonucu göreve geldiklerini anımsattı.

"1,5 aylık bir yönetim kuruluyuz" diyen Bedir, "Basın mensuplarımızla bir tanışma kahvaltısı tertip ettik. İnegöl'e dair eksikliklerin giderilmesi için buradayız.

Elimizden geldiğince 37 kişilik yönetim kurulumuz ile İnegöl'e nasıl katkı sağlayabiliriz hususunda çalışacağız. 2 yıl sonra bir seçim söz konusu. Seçimlere hazırlıklarımız devam ediyor."

"Güçlenerek teşkilatlarımızla birlikte İnegöl'de mevcut olan MHP'nin oyunu nasıl yükseltebiliriz düşüncesiyle buradayız. Bu şekilde sizlerle bir araya geldik. Teşkilatım adına çok memnunum" dedi.

İNEGÖL'ÜN EKSİKLERİ ÇOK

İnegöl'de gördükleri eksiklerin bulunduğunu belirten Bedir,

"İnegöl bir mobilya kenti, ihracatta ciddi rakamları olan, ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayan bir şehir. Ancak bugün Ağaç İşlerinin bulunduğu mevkide devasa fabrikalar mevcutken oradaki altyapı ve yol çalışmaları bitmemiş durumda.

Dışarıdan ciddi yatırımlar yapacak firmalar buraya geldikleri takdirde bu eksikler İnegöl'e hoş bir görüntü sağlamıyor, ticaretimizi etkiliyor.

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Bizler, oradaki asfalt ve altyapı sorununun ivedi şekilde çözüleceğine inanıyoruz. Gördüğümüz eksiklerin hepsini dile getireceğiz."

1437 ÜYELERİ VAR

"İnegöl'de mevcutta bin 437 tane üyemiz var. Üye sayımızı arttırma çalışmalarımız var. Üye çalışmalarımız devam etmekte. Mevcut üye sayımızı nasip olursa 14 binlere, 50 binlere, 100 binlere çıkartma hedefindeyiz. Bununla alakalı çalışmalarımız var" diye konuştu.