YÜREKLERİMİZE YENİ BİR ATEŞ
MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Bugün yüreklerimize yeni bir ateş daha düştü. Kanlı eller bir kez daha ölüm tezgahını açtı, yeniden kahpe pususunu kurdu. Türk milletini acıya ve yasa boğdu.
Urfa Siverek'de Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz, tatil için memleketi Gümüşhane'ye giderken, Tunceli - Pülümür karayolunda kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yolu kesilerek aracı ateşe verilmişti.
ALÇAKÇA ŞEHİT EDİLDİ
Bugün aldığımız üzücü haber, bölücü militanlar tarafından alçakça şehit edildiği doğrultusundadır.
Bu canavarlığa, bu namertliğe ne söyleyelim, nasıl izah edelim? Analarımızın bağrını delen, Mehmetçiğe, polislere, öğretmenlere kast eden, masumlara namlu çeviren musibettir, ihanettir"
AKİF SANKİ BUGÜNLERİ ANLATMIŞ
"Merhum vatan şairimiz Akif şu şiirinde sanki bugünleri anlatmış:
'Ya Rab, bu uğursuz gecenin yok mu sabahı? Mahşerde mi biçarelerin yoksa felahı?' Merhum şairimiz yine diyor ki: 'Eyvah beş on kafirin imanına kandık; bir uykuya daldık ki, cehennemde uyandık.'
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, Milli Eğitim Bakanlığı'na ve aziz milletimize sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Ne kahredici bir tesadüf ki, öğretmenlerimize yönelik yapılan bu terör saldırıları gün geçtikçe artmaktadır...
İnanıyorum ki, bu günler geçecek, bu karanlık, bu zulüm bitecek, tekrar başı dik, sözü dinlenen, güçlü ve huzurlu bir ülke olacağız"

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu