DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun yaptığı açıklamada;

"Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş referandumundan sonraki süreçte, milletimiz yeni sistemin öngördüğü cumhurbaşkanı ve Meclisi oluşturacak milletvekillerini seçmek için bir seçim sürecine girilmiştir.

Devletimizin karşı karşıya kaldığı bu zorlu süreçte tam bir devlet adamlığı duruşu ile ileriyi görebilme basireti ile siyasi bir hamle yapan Genel başkanımız liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli seçimin erkene alınmasını teklif etmiş ve cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu istişarelerden sonra genel seçimlerin 24 Haziran Pazar gününe alınması kararı çıkmıştır."

GURUR DUYUYORUZ

Bu süreçte milletvekilliği aday adaylık sürecini tamamlayarak hepsiyle ayrı ayrı gurur duyduğumuz İnegöl'ümüzün yetiştirdiği bu üç arkadaşımız Hayati Bedir, Ümit Kaplan ile Fahri İnkaya arkadaşlarımız milletimize ve İnegöl'ümüze hizmet noktasında bir adım öne çıkarak bizleri ayrıca gururlandırmışlardır. Bundan sonraki süreç kesin aday listelerinin açıklanmasıdır."

KESİN ADAY LİSTELERİ YAKINDA AÇIKLANACAK

Kesin aday listesi sıralaması ne olursa olsun bizler bugün burada Milliyetçi Ülkücü Hareketi, Millet Meclisinde temsil etme adına yola revan olan bu kardeşlerimizin dün olduğu gibi bugün de her şart ve koşul da yanlarında olduğumuzu, teşkilatımızın tüm birimleri ile buna hazır olduğumuzu ilçe başkanı olarak beyan eder, yapılacak olan seçimlerin milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim" diye konuştu.

GÖREV VERİLENLERDEN OLDUK

İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Hayati Bedir ise "Bizim teşkilatımızda görev alınmaz verilir, biz de görev verilenlerden olduk. İnegöl'de benle beraber birbirinden kıymetli iki aday adayı daha var. Bizler için sıralama çok önemli değildir bizler teşkilatın neferiyiz hakkımızda hayırlısı diliyoruz." dedi.

BESMELE İLE ÇIKTIK YOLA

İnegöl Ülkü Ocakları eski başkanı ve MHP Eski İl Yöneticisi Ümit Kaplan, "Bismillahirrahmanirrahim diyerek çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah bizleri ülküdaşlarımıza ve yüce Türk milletine mahcup etmesin. Bu yolda bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sıralamanın hiçbir önemi yoktur. Listede olalım ya da olmayalım bizler teşkilatın neferiyiz takdir Allah'ındır" dedi.

HEPİMİZ BİRİZ BERABERİZ

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

Son olarak konuşan MHP eski ilçe başkanı Fahri İnkaya,

"Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının bu davayı iktidar yapmak uğruna birbirinden kıymetli arkadaşlarımızla, genel başkanımıza bu çıktığı yolda bir adım katkı koymak için yola çıktık. Bütün arkadaşlarımızla hepimiz biriz beraberiz. Allah'ın izni ile bu süreci dostça kardeşçe tamamlayacağız" dedi.