İSTİKRARI TERCİH EDECEĞİZ

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ yaptığı açıklamada;

"24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi siyasi partiler çalışmalarını yapıyor. Bu anlamda AK Parti heyetimizi Ticaret ve Sanayi Odasında ağırlamaktan memnuiyet duyuyoruz. Seçimler ülkeler için önemli dönemlerdir. İTSO olarak 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimlerin ilçemize, Bursa'mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz."

Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi

"Türk milleti vereceği kararla seçim sonuçlarını belli edecek. Milletimiz doğru karar verir. Şimdiye kadar kararlarında nasıl olduysa bundan sonra da milletin kararı her daim doğru olacaktır.

Ülkemiz özellikle sanayi ve ekonomi anlamında atılım içerisinde. İnegöl'ümüz ekonomik anlamda birçok ilden ve şehirden büyük bir güce sahip Türkiye'nin ilk büyük 20 ekonomisi içerisinde olan bir şehrimiz."

BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

"Sanayi şehriyiz. Bunun öncü sektörü mobilya sektörüdür. Mobilya sektörümüz dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan sektördür. Bu sektörümüzü tekstil ve gıda sektörü takip ediyor. Seçimleri çok önemsiyoruz.

İnşallah milletimiz karar verdikten sonra seçilen yeni başkan ve hükümetin alacağı kararlarla birlikte ülkemizin daha da hızlı ilerleyeceğini kanaatindeyim" dedi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

AK Parti Bursa Milletvekili adayı Vildan Yılmaz Gürel ise "Seçim çalışmalarımızda partimizden, liderimizin başarılarından hedeflerinden ve vaatlerinden bahsediyoruz. İnegöl, ekonomiye büyük katkı sağlıyor. Başkanımız Ticaret ve Sanayi Odamızın bizi desteklediğini dolaylı da olsa ima etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

"24 Haziran'da sandıktan istikrarla çıkarsak 25 Haziran'da Bursa'mızın vekili olarak İnegöl'e nasıl katkı sağlarız, sizlerden gelen taleplere nasıl yanıt verebilir onun gayretini göstereceğiz. Hizmetlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Gürel'e seçim çalışmaların da başarılar dileyen İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş da seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.