YÜREĞİMİZ ŞEHİT ACILARIYLA KAVRULDU
CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, yaptığı açıklamada; "Bugün, yurdumuzun her yerinde yüreğimiz yine şehit acılarıyla kavruldu. Ay-yıldızlı bayrağımızın gönderden inmemesi, ülke birliği ve bütünlüğünün sağlanıp korunması için mücadele eden kahraman şehitlerimizi sonsuzluğa uğurladık. Allah'tan şehitlerimize rahmet, acılı ailelerimize ve halkımıza başsağlığı diliyoruz"

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor


BÖLGE VE DÜNYA BARIŞI ÇOK ÖNEMLİ
"Ülkemiz de terörün bir an önce bitmesi için ne gerekiyor ise yapılmasını hükümetten ivedilikle istiyor ve bu konuda destekliyoruz. Yurtta barış, dünyada barış perspektifi içerisinde bölge barışına katkı sunacak davranış ve kararlılık çok önemlidir. Komşuda yangın varken senin, korunman imkansızdır. Bunun için ülke, bölge ve dünya barışı çok önemlidir. Buna katkı sunmalıyız. Ancak, bu barış emperyal emeller ve planların karanlık kutusu olan Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve BOP eş başkanlığı ile böbürlenmekle olmaz. Çünkü bölgemizde etnik ve dinsel farklılıklar Emperyalistler tarafından desteklenip beslenmektedir" dedi.
BÖLGE BARIŞINI İNŞA EDEBİLİRİZ
"Emperyalist ilişkilerden uzak, tam bağımsızlığı önceleyen ve hedefleyen kararlılıkla ülkemizde iç barışı, bölgemizde devletler hukukuna saygılı bölge barışını inşa edebiliriz" diyen Demir; "Buna devlet aklıyla bakmak ve katkı sunmak gerekir. Yurtta ve dünyada barışı tesis etmek, insan hakları ve özgürlükler geliştirilip güçlendirilmelidir. Her türlü terörü şiddetle kınıyor, halkımıza ve şehit ailelerine sabırlar, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.