Başkanın çağrısı ile gençler sahur vakti gece dönerine koştu Başkanın çağrısı ile gençler sahur vakti gece dönerine koştu

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yaptığı açıklamada 2016 yılının Türkiye ve dünyada terör eylemlerinin yaşandığı bir yıl olarak hafızalara kazındığını ve özellikle Türkiye açısından sıkıntılı geçen bir yıl olduğunu belirterek, "15 Temmuz gecesinde FETÖ terör örgütü tarafından demokrasimize kast edildi. Ancak Milli iradeye ipotek koymaya kalkanlara Türk Milleti tarihi refleksleri ile karşı koyarak geçit vermedi" dedi.

YERLE YEKSAN OLDULAR

Milletvekili Hüseyin Şahin, 15 Temmuz gecesinde Türk Milletinin Çanakkale ruhu ile bir araya gelerek işgal güçlerine geçit vermediğini, o gece asker elbisesi giyen bir grup hainin Türkiye Büyük Millet Meclisi dahil Millete ait olan her şeye hücum ettiğini ve sivil halka gözünü kırpmadan ateş ettiklerini söyledi. FETÖ terör örgütün hedefinde Türk demokrasisi olduğuna vurgu yapan Milletvekili Hüseyin Şahin, Milletin sağlam duruşu karşısında bu hedeflerine ulaşamayarak yerle yeksan olduklarını vurguladı.

MİLLET İRADESİNE İPOTEK KONULAMAZ

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana, millet iradesine ipotek koymak isteyen güçlere izin vermediğini vurgulayan Milletvekili Şahin, demokrasiye ve milli iradeye karşı hangi yönden ne şekilde gelirse gelsin her türlü eyleme, provokasyona, ya da organize faaliyete izin vermediklerini ve bundan sonrada asla izin verilmeyeceğini vurguladı. Şahin, 23 Nisan 1920 den beri, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ifadesini şiar edindiğini belirterek şunları söyledi:"Milletten meşruiyet alamayanlar 15 Temmuzda Millete kumpas kurmaya kalktılar. Ama Milletimiz bu kumpasa şehitler vererek engel oldu. Paralel devlet yapılanması şeklindeki örgütlenmeler bu ülkede bir daha zemin bulamayacaklar, nefes alamayacaklar."

LİDER ÜLKE TÜRKİYE

Milletvekili Hüseyin Şahin, 2016 yılında çeşitli terör örgütlerinin Türkiye'nin birçok kentinde bombalar patlatarak güvenlik güçlerini ve sivil vatandaşları şehit ettiklerini bu şekilde Türkiye'yi dize getirmek isteyen güçlere hizmet ettiklerini de söyledi. Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı içeride ve dışarıda kapsamlı operasyonlar düzenlediğini ve bu operasyonlardan olumlu sonuçlar elde edilmeye başladığına dikkat çeken Milletvekili Şahin sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye içindeki terör yuvaları yok edildi. Ordumuz Fırat Kalkanı Operasyonu ile terörün dışarıdaki yuvalarına da çökertiyor. Bu operasyonlar sonrasında Suriye'de kalıcı bir barışın tesis edileceğine olan inancımız tamdır. Türkiye güçlü bir devlettir ve istikrarlı bir ülke olarak bölgesinde güven vermektedir."

2017 GÜZEL BİR YIL OLACAK

Milletvekili Hüseyin Şahin 2017 yılında Türkiye'nin gücünün tüm dünyada daha da hissedileceği bir yıl olacağını da vurgu yaparak, yeni yılın tüm dünya için güzel bir yıl olacağına inandığını söyledi. Milletvekili Şahin açıklamasının sonunda 2017 yılının başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur ve bolluk getirmesini diledi.