Okul spor faaliyetleri kapsamında Aksaray'da gerçekleştirilen Masa Tenisi küçükler Türkiye Şampiyonasında zorlu rakiplerini geride bırakarak önemli bir başarıya imza atan Altıeylül Ortaokulu küçük kızlar masa tenisi sporcuları bu başarılarını paylaşmak adına Okul Müdürü Mehmet Göksu nezaretinde okul aile birliği başkanı Erdem Kaya ve Beden Eğitimi öğretmeni Fatma Doğan ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban'ı ziyaret etti.

Öğrencilerin göstermiş oldukları bu büyük başarılarından dolayı Altıeylül ortaokulu öğrencilerini tek tek kutlayan Başkan Yardımcısı Taban, ziyarette sporun sağladığı özgüven ile öğrencilerimizin yarınlarının daha güzel olacağına inancımız tam vurgusu yaptı.

"ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYOR"

Ziyaret sırasında elde edilen başarılar hakkında bilgi veren Altıeylül Ortaokulu Müdürü Mehmet Göksu,

"Okulumuz eğitim-öğretim faaliyetleri içerisinde öğrencilerimizin akademik başarıları yanında farklı sportif faaliyetler de uğraş vermeleri adına önemli çalışmalara imza atıyor. Bu noktada masa tenisi alanında okulumuz öğrencileri katıldıkları yarışmalarda önemli başarılar elde ediyor.

Öğrencilerimiz son olarak Aksaray'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında zorlu rakiplerini geride bırakarak Türkiye dördüncülüğünü elde etti. Sizlere kısaca bu başarı hikayesinden de bahsetmek istiyorum. İlk olarak okul sporları kapsamında düzenlenen masa tenisi müsabakalarında okulumuz küçük kızlar takımı İnegöl birincisi olarak ilçemizi Bursa'da temsil etmiştir.

Akabinde Bursa'da yapılan müsabakalarda zorlu rakiplerini geride bırakan öğrencilerimiz birinci olarak Bartın'da düzenlenen bölge finallerine katılma hakkı elde ettiler.

Bartın'daki müsabakalarda da İstanbul bölgesinden katılan zorlu takımları bir bir geride bırakmayı başaran takımımız büyük bir başarıya imza atarak bölge birincisi olmayı başarmıştır"

BAŞKAN AKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Masa Tenisi Küçük kızlar takımının Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın Okul Sporları kapsamında Aksaray'da düzenlemiş olduğu Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye dördüncülüğünü elde ettiğini belirten Göksu, "Tabi bu başarı tesadüfi değil. Belli bir emek, planlı ve programlı bir çalışmanın eseri. Amacımız akademik başarının yanında bütün sportif ve sosyal faaliyetlerde çocuklarımızın ufkunu açmak ve onları hayata en iyi şekilde hazırlamak.

Elde edilen bu başarıların her kademesinde bizlere maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, ne zaman kendilerinden öğrencilerimiz için bir şey istediysek tüm isteklerimizi yerine getiren Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a okulumuza göstermiş olduğu bu ilgi ve alakadan dolayı huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca bugün bizleri kabul ederek öğrencilerimize yakın ilgi ve alakasını esirgemeyen ve öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim eden Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Alper Taban'a da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"BÖYLE ORGANİZASYONLARA KATILIMLARI ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

Geleceğimizin teminatı öğrencilerin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, "Öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal ve sportif alanlarda nitelikli ve donanımlı bir birey olmalarını arzuluyoruz. Öğrencilerimizin yıl içerisinde katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri başarılarıyla mutlu oluyoruz.

Bugün de Altıeylül Ortaokulu öğrencileri Aksaray'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri başarılarını bizler ile paylaşma adına ziyaretimize geldiler.

Öncelikle böylesi önemli bir başarıya imza atan öğrencilerimizi ve bu başarının oluşmasına büyük bir katkı veren başta okul müdürü Mehmet Göksu ile beden eğitimi öğretmeni Fatma Doğan hanımefendi olmak üzere tüm Altıeylül Ortaokulu mensuplarını huzurlarınızda kutlamak istiyorum.

Gençlerin ruhen, fiziken ve sosyal yönden sağlıklı olmaları adına böyle organizasyonlara katılımlarını çok önemsiyoruz" dedi.

"BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ"

Öğrencilerimizin farkındalık ortaya koyan böylesi önemli bir organizasyonda elde ettikleri başarı ile ilçemizin adını duyurmaları önemli bir elzemdir diyen Taban; "Bizde bugün şampiyonaya damga vuran öğrencilerimizi kabul ederek başarılarını taçlandırmak istedik.

Ders dışında böyle güzel aktivitelerde öğrencilerimizin yer almasının onların ileriki hayatları için büyük bir kazanç olduğunu düşünmekteyiz. Öğrencilerimizin kazanmak olgusuna erişmelerini ve ayrıca öz güven kazanmalarını sağlayan bu tür etkinlikler içerisinde yer almaları konusunda bize düşen bir şey olursa belediye olarak her zaman onların yanında olacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Son olarak zorlu rakiplerini geride bırakarak Türkiye dördüncülüğünü elde eden öğrencilerimizi bir kez daha can-ı gönülden tebrik ediyor, bu başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Altıeylül Ortaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etti.