Minik Ayaklar Anaokulu öğrencileri, değerler eğitimi kapsamında mevlit kandilini kutlamak üzere Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

KANDİL SİMİDİ İKRAM ETTİLER

Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette Anaokulu Kurucusu Enerjin Baloğlu ve öğretmenleri nezaretinde Başkan Aktaş'la bir araya gelip kandilini kutlayan öğrenciler, Aktaş'a çiçek ve kandil simidi ikramında bulundu. Anaokulu Kurucusu Enerjin Baloğlu, değerler eğitimi kapsamında öğrencileri mevlit kandili kutlamaları için Başkan Aktaş'la bir araya getirmek istediklerini ifade ederek kendilerini kabul ettiği için Aktaş'a teşekkürlerini iletti.

Saç boyatmak günah mı? Saç boyası abdeste engel mi? Saç boyatmak günah mı? Saç boyası abdeste engel mi?

ÖĞRENCİLERİMİZİN BU ZİYARETİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş da öğrencilere okul çantası ve boyama kitabı ile hadis kitabı hediye etti. Mevlit kandili nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktaş, "Öğrencilerimiz değerler eğitimi kapsamında şehrin bir büyüğü olarak beni ziyaret edip kandilimi kutladı. Yürekleri sevgi dolu meleklerimizin Mevlit Kandili için ziyaretime gelmeleri beni çok mutlu etti. Ne ekersek onu biçeceğiz. Çocuklarımızın bu yaşlarda bu alışkanlıkları edinmesi gerekiyor. Okul idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi de bu hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum" dedi.