Yıldız Kreş Gündüz bakım evinde eğitim gören minik öğrencileri Zarafet Okulları Şehit Halil Kantarcı Konferans Salonunda muhteşem bir gösteriye imza attılar. İnegöl Kültür Vakfı Başkanı Semih Kılıç, vakıf yöneticileri ve gösteriye katılan minik öğrencilerin velilerinde katıldığı yılsonu programı, Zarafet Okulları Müdürü Göksoy Doğan'ın açılış konuşmasıyla başladı.

BAYRAK VE MEHTER GÖSTERİSİ

Yıldız Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları yılsonu gösterilerini salonu dolduran aile ve yakınlarına sundu. Eğitim ve Öğretim yılı süresince olduğu gibi, yılsonu hazırlıklarını ve sahne gösterilerini neşeli bir şekilde yürüten kreş öğrencileri yaptığı gösterilerle gönülleri fethettiler. Yöresel kıyafetlerle yaptıkları oyunlar izleyenlerin beğenisini kazanırken Özellikle bayrak ve mehter gösterisi izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

KARNELERİ VERİLDİ

Çocukların çok başarılı bir gösteriye imza attıklarını söyleyen Yıldız Kreş Müdürü Kafiye Özmen; "Bir yıl boyunca okul öncesi eğitim, değerler ve karakter eğitimi, İngilizce eğitimi ile akıl ve zeka oyunları gibi eğitimler alan minik öğrencilerimiz büyük emeklerle hazırladıkları yılsonu gösterisi ile öğrendiklerini başarılı bir şekilde göstermeye çalıştılar. Minik yavrularımıza ve onları bu gösteriye hazırlayan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Program sonunda öğretmenleri tarafından öğrencilere karneleri verildi.

Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!