Altın Nesil Kolej Müdürü Mesut Mutlu'nun açılış konuşması ile başlayan program, öğrenci velilerinin yoğun ilgi ve coşkusuyla öğrencilerin sergiledikleri üstün performansla devam ederken; minik öğrencilerin heyecanları gözerinden okunuyordu.

ANNE-BABA HASSASİYETİYLE YAKLAŞIYORUZ

Okul Müdürü Mesut Mutlu konuşmasında;

"Öğrencilerin ilk öğretmenleri anne ve babalarıdır. Tüm anne ve babaların, çocuklarını, eğitim ve öğretim döneminden evvel kendileri eğitimcilik ve öğretimcilik yaparak hazırlıklıklar yapmalı ve öğrencilerini bu bilinçle yetiştirmelidir." dedi. Mutlu, şöyle devam etti;

"Aynı hassasiyetleri taşıyan ve anne-baba şevkatini gösteren bir eğitimin olduğu ortam arayan velilerimiz, bu aşamada okulumuzda bu ortamı gördükleri için okulumuzun eğitim ve öğretimini tercih etmişlerdir. Bu tercihlerinden ötürü velilerimize de teşekkür ederiz. Öğretmenlerimiz en küçük ve en masum öğrencilerine anne-baba hassasiyetiyle yaklaşarak ilgilenmekte, hayata dair ahlaki ve davranışsal olarak hazırlamaktadırlar.

Sevgi ve özenle yapmış oldukları etkinliklerle kazanımları arttırılarak gelecek yıllara taşınmaya devam edecektir. Velilerimize, öğrencilerimize yeni güzel başlangıçlarında katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz."

İNGİLİZCE VE TÜRKÇE ŞARKILAR

Konuşmanın ardından müzik dersinde Mehmet Ferhat Budak öğretmenlerinden öğrendikleri şarkıları koro halinde seslendiren öğrenciler, keyifli şarkılarla programa neşe kattılar.

İngilizce öğretmenleri Zübeyde Yılmaz ve Gülnur Ay rehberliğinde hazırlandıkları dans gösterileri ile de ingilizce şarkıları seslendiren öğrenciler yabancı dil öğrenmenlerinin farkını eğlenceli bir şekilde ortaya koydular.

Uğur Böcekleri sınıfının Sare Manavoğlu rehberliğinde hazırlanan "Türkiye'm" adlı dans gösterisi programa coşku katarken izleyenlerden büyük beğeni topladı. Mucitler sınıfının İsmet Mutlu eşliğinde hazırlanan " Anadolu Ateşi" adlı gösteri de programın coşkusunu katlayarak artırdı.

İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu

Programın son bölümünde minik öğrenciler anne-babalarının katkılarıyla atık materyallerden hazırladıkları kıyafetleri sunmak üzere özel bir defile ile özgüven duygusunun çok güzel bir örneğini sergilemiş oldular.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Programın kapanış konuşmasında Okul Müdürü Serdar Acar "Okulun, eğitim ve öğretime çok önemli katkıları olmasının yanında bu türlü çalışmalarında öğrencilerimize zihinsel ve bedensel olarak katkıları olduğunu düşündüğünü; aynı zamanda bu çalışmaların hazırlanmasında ekip çalışmasının ve iş birliğinin önemli olduğunu, öğrenci, öğretmen ve velilerin ortak çalışmalarının ve katkılarının bu çalışmalarda bulunmasıyla verimli sonuçlar elde edildiğini belirterek, programların hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkürlerini iletti. Okul Müdürü Serdar Acar'ın, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etmesiyle sonlanan programda, öğrenciler; misafirlerden gelen ilgi ve alkışlarla verdikleri büyük emeğin karşılığını almış olmanın mutluluğu ve gururu ile programı sonlandırdılar.