Mobiliyum yönetim kurulu tarafından ağırlanan Shaı Cohen, İnegöl´ün ve dolayısı ile Mobilya sektörünün İsrail için önemli bir bölge olduğunu belirterek,

"Bizim amacımız iki ülke arasındaki yatırımları güçlendirmektir. İnegöl´de çok büyük firmaların olduğunu ve İsrail´de büyük bir pazar açmak istediklerini biliyoruz.

Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da

"İnegöl´e olan ziyaretlerimizi bu sefer ticaret hacmini geliştirmek ve bu konular üzerine istişare yapmak adına Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı sayın Talha Temur HAN ve Üyeleri ile ve bunun akabinde İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile görüşmeler yapmak adına gerçekleştiriyoruz."

İSRAİL'E DAVET ETTİ

"Bu sinerjiyi devam ettirmek adına Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu ve Üyelerini en kısa sürede İsrail'de ağırlamaktan mutluluk duyarız."

"Amacımız ticareti geliştirmek. Ürünlerini İsrail pazarında satamayan, gösteremeyen firmalarla iletişim kurmak istiyoruz. Türk mobilyasının kalitesinin çok yüksek olduğunu ve İsrail´deki marketlerin ve halkın daha çok beğeneceğini söylemeliyim."

DAVETE İCABET EDİLECEK

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han, bu davetten ötürü çok memnun olduklarını, en kısa sürede İsrail'e, Yönetim Kurulu ve Mobiliyum Üyeleri ile ziyaret gerçekleştireceklerini söyledi.

MOBİLİYUM AVM PROJEYİ ÜSTLENDİ

Yapılan görüşmelerde Kasım Ayında İsrail'de gerçekleşecek olan yüksek katılımlı fuarın organize edilmesi ve iş birliği sağlanması adına, Başkonsolos Cohen tarafından sunulan projeye, Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur HAN ve yönetim kurulu üyeleri, sıcak baktıklarını, ilerleyen günlerde proje hakkında bilgilendirme yapacaklarını ilettiler.