Geçen cuma günü Belediye Meclisinin aldığı karar ile Ertuğrulgazi Caddesinin isminin Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak değiştirilmesinden dolayı, dernek başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette dernek başkanı Bahadır Bayraktar, 14-31 Ekim tarihleri arasında Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi İndirim festivalini düzenleyeceklerini belirtti.

BAŞKAN AKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Başkan Aktaş'ın her zaman kendilerinin yanında yer aldığını belirterek başladığı konuşmasında İnegöl Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar,

"İnegöl Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği yönetim kurulu olarak bugün Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'ı ziyaret ediyoruz. Bildiğiniz üzere geçen Cuma günü belediye meclis kararı ile Türkiye'nin önde gelen caddelerinden biri olan Ertuğrulgazi Caddemiz, halk arasında ilk günden beri kullanılan şekliyle Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak değiştirilerek resmi kayıtlara böyle geçti. Bu talebimizi ilk günden itibaren sahiplenip, sonuçlandıran sayın başkanımıza ve belediye meclis üyelerine teşekkür etmek maksadıyla bugün başkanımızı ziyarete geldik. Bizleri bu yoğun mesaisi arasında kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

14-31 EKİM MOBİLYA İNDİRİM FESTİVALİ

14-31 Ekim tarihleri arasında Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi İndirim festivalimizi ilk defa düzenleyeceğiz diyen Bayraktar, "Bu etkinliğimiz ile alakalı da bugün başkanımız ile istişare etme fırsatımız oldu. Bizlere vakitlerini ayırdı. Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği yönetim kurulu olarak, bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum."

"ERTUĞRULGAZİ MOBİLYACILAR CADDESİ DERNEĞİ ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR"

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği yönetim kuruluna hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Bildiğiniz üzere Ertuğrulgazi Caddesinin ismi geçen Cuma günü yapılan Belediye Meclisinde alınan kararla Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi olarak değiştirildi. Bu isim değişikliğinin esnaf kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Cadde ile oluşturulan derneğimiz caddeye olan ilgiyi artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla gayretle, azimle ve özveriyle çalışıyor. İnanıyor ve ümit ediyorum ki ileriki günlerde bu çalışmalar daha fazla etkisini gösterecek ve esnafımızda bundan ziyadesiyle istifade edecek" dedi.

"BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Nasip olursa 17-22 Ekim tarihlerindeki Modef Expo Fuarı da düşünülerek 14-31 Ekim tarihleri arasında Mobilya İndirim Festivalinin gerçekleşeceğini belirten Aktaş, "Bu festival kapsamında Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi bir çiçek gibi hazırlanacak. İnşallah sembolik olarakta bir açılış yapılacak. Tabi gezen kurt aç kalmaz misali çalışmak, üretmek, gezmek ve araştırma yapmak lazım. Mobilyacı arkadaşlarımızda bunu yapıyorlar. Özellikle Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi esnafımız. İnşallah bu festival ile çok güzel sonuçların elden edileceğini düşünüyorum. İnegöl Belediyesi olarak böyle güzel bir etkinliğe de destek vermemek gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Bizlerde belediye olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz."

Aktaş son olarak, "Bu vesile ile hem caddemizin yeni isimi hem de 14-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mobilya İndirim Festivalinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, dernek yönetimimize de büyük bir nezaket örneği sergileyerek bunu plaket ile onare ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

Emekli Promosyonları Hesaplara Yatmaya Başladı! Emekli Promosyonları Hesaplara Yatmaya Başladı!

Konuşmaların ardından İnegöl Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar, Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesinin marka ismine yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a plaket takdim etti.