İnegöl Belediyesi'nin şehrimizin lokomotif sektörü olan Mobilyaya dikkat çekmek için düzenlediği Mobilya Kupası bu yıl 4'üncü kez gerçekleştirildi. Perşembe günü başlayıp Cumartesi günü sona eren 4'lü turnuvada; Halkbank, Maliye Piyango, Fenerbahçe ve İnegöl Belediyespor gibi Efeler Liginin devleri mücadele etti. turnuvaya katılan takımlara teşekkür amacıyla plaket takdim edildi.

İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği

DÜNYANIN MOBİLYA BAŞKENTİ

İnegöl Kapalı Spor Salonunda düzenlenen plaket takdim törenine Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı. Takdim öncesi bir konuşma yapan Başkan Taban; "Bu yıl Mobilya Kupası organizasyonunun 4'üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Öncelikle burada olmanızdan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biliyorsunuz mobilya İnegöl'ün lokomotif sektörü. Bizim sadece Türkiye'nin değil dünyanın Mobilya Başkenti olmak gibi bir hedefimiz var. Buna dair çok ciddi yatırımlarımız var. Şehrimizde buna dair adımlar atıyoruz ve sporla da bunu birleştirdik. Bu yıl da Mobilya Kupasının 4'üncüsünü gerçekleştirdik" dedi.

"Bizim gönlümüzde bu kupaya katılan herkes 1'inci" sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, "Burada olmanız, varlığınız bizim için bir gururdur. Şehrimiz adına, halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Başarılı olan arkadaşlarımızı da ayrıca kutluyoruz. Herkese yeni sezonda başarılar diliyoruz" ifadelerinde bulundu. Konuşma sonrası turnuvaya katılan takımlara ve kulüp temsilcilerine plaketleri takdim edildi.