İnegöl mobilya şölenine hazırlanıyor. MODEF Fuarcılık Şirketi tarafından bu yıl 40'ıncısı düzenlenen MODEF EXPO Fuarı, 23-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Fuar için hazırlıklar devam ederken; fuara katılan firmalar stant kurma çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Fuar alanında hummalı çalışmalar sürerken; portatif çadırın da kurulumu yapıldı. Fuarda, 180 firma stantlarında yeni ürünlerini dünyaya sunacak. Kalitesi, güveni, tasarımı ve yeni trendleri ile kendini kanıtlamış olan İnegöllü mobilyacılar bu fuar ile kendilerini profesyonellere tanıtma fırsatı bulacak.

Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı Osmaniye'de kadın girişimcilerin başarısı

İHRACAT ODAKLI BİR FUAR OLACAK

MODEF Fuarcılık Şirketi Başkanı Yavuz Uğurdağ yaptığı açıklamada;

"MODEF olarak mobilya fuarımıza ciddi şekilde hazırlandık. Mobilyacılarımız hazırladıkları birbirinden özel tasarımlarını sunacaklar. Firmalarımız bu yıl çok iddialı ürünler tasarlayıp ürettiler. Her biri çok özel olan yeni sezon ürünler, sağlamlıkları ve fiyat avantajları ile dikkatleri üzerine çekecekler. MODEF EXPO fuarımız ihracat odaklı bir fuar olacak. Hedefimiz İnegöl mobilya ihracatına katkı sağlamak. Fuar organizasyonumuz bizim ciddi şekilde ürün satmamızı ve İnegöl mobilyamızı ciddi bir şekilde tanıtmamızı sağlıyor. İnegöl, mobilya sektöründe ilkleri başarmış bir şehirdir. İnegöl bu ilkleri başardığı için merkez olmuştur." dedi.