20 MOBİLYA FİRMASI TEMSİLCİSİ KATILDI

İnegöl mobilyası için yeni bir pazar oluşturmayı hedefleyen gezi, fuar ile eş zamanlı olarak 15-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Geziye katılan İnegöllü 20 mobilya firması temsilcisi, Manchester Mobilya Fuarını ziyaret etti. AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Okan Güler'in de katıldığı gezide, mobilyacılar Londra'da ikili iş görüşmeleri yapma imkanı buldu.

İNEGÖL MOBİLYASI HER YERDE

"İnegöl mobilyası her yerde" diyen İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, tüm sektörlerdeki üyelerinin yenilikleri takip etmesi için muhtelif çalışmalar yaptıklarına vurgu yaptı. Bunlar arasında yurt içi ve yurt dışı fuar gezileri ve iş gezileri olduğuna dikkat çeken Uğurdağ, bu kapsamda mobilyacı üyeleri için önemli bir organizasyon yaptıklarını söyledi.

İNGİLTERE'YE İLK DEFA FUAR TURU

Yavuz Uğurdağ şöyle konuştu;

"İnegöl dünya ile buluşuyor. Mobilya ithalatında dünya üçüncüsü olan İngiltere, Türkiye için yeni ve çok değerli bir pazar olabilir. İnegöl'den İngiltere'ye ilk defa böyle bir fuar turu gerçekleştirildi. Mobilya sektörü katma değeri yüksek bir sektör. Bu nedenle İnegöl'ün ihracatının artması, Türkiye ekonomisine katkısının artması anlamına geliyor. Bu da ülkemizin cari açığın azaltılmasına katkı sunmak demektir."

"İngiltere bizim için hem yeni hemde çok değerli bir pazar. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapan mobilyacılarımızın, bu geziyle yeni fırsatlar yakalayacağına inanıyorum" dedi.

2024 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurban ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatı 2024 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurban ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatı