CNR DA OYUNUN PARÇASI
TÜYAP'ta Ocak ayında İSMOB'u düzenleyen MOSDER, fuarı CNR'a aldı. Tarih olarak da İnegöl'ün MODEF EXPO tarihi olan 7-12 Kasım seçildi. İnegöllü mobilyacıların büyük tepkisine yol açan gelişmeyle ilgili MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, İMOS'un Mobilyanın Yıldızları ödül töreninde konuştu.
KİM FUAR DÜZENLEMEK İSTİYORSA DÜZENLESİN
Uğurdağ; "İnegöl'de MODEF EXPO düzenleniyor. Bunun yanında İstanbul CNR fuarı var. MOSDER olarak geçen günlerde aldıkları karar doğrultusunda İstanbul'da 7-12 Kasım arasında fuar düzenlenecek. Kim ne karar alırsa alsın, hangi dernek ya da kuruluş hangi düşünceyle bu kararı almış olursa olsun biz işimize, önümüze bakıyoruz. Yapmış olduğumuz işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. İster İnegöl fuarına denk getirerek fuar yapmak istesinler, ister gerçekleştirsinler... Biz hem İMOS hem MODEF olarak görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz, her zaman olduğu gibi Kasım MODEF Expo fuarımıza en iyi şekilde hazırlanıp yurtdışı müşterilerimizi İnegöl'de ağırlayacağız. Kimse moralini bozmasın, görevliler görevlerinin başında. Sorumluluğumuzun farkındayız. Kimse bunu bir problem olarak görmesin. İnegöllü yöneticiler olarak Türkiye'deki en iyi ve en kaliteli fuarı düzenliyoruz, bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

2024 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurban ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatı 2024 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurban ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatı