Eski Süper Lig takımlarından Denizlispor 3. Lig’e düştü Eski Süper Lig takımlarından Denizlispor 3. Lig’e düştü

Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, İnegölsporlu futbolcu, yönetici ve teknik heyete, Orhan İnegöl Köftecisi'nde yemek verdi. Yemeğe İnegöl protokolü de yoğun ilgi gösterdi.

MÜCADELEYİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Yemekte konuşan İlçe Kaymakamı Ali Akça;

"Bu akşam Diş Hastanesi Başhekimimiz değerli arkadaşımız, dostumuz Tahsin Beyin misafiriyiz. Kendisine bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Ben değerli futbolcu kardeşlerime bir iki mesaj vermek istiyorum.

İnegölspor, İnegöl ilçesinin gerçekten bir değeri. Gerçekten marka değeri ve bilin ki, İnegöl halkı sizlerle beraber seviniyor, sizlerle beraber üzülüyor ve inanın birisi için sevinen ve üzülen insanların olması bir onurdur.

Öncelikle sizden istirhamım bu onuru iliklerinize kadar hissederek, iliklerinize kadar her daim taşıyarak, bundan sonraki süreçte yapacağınız mücadeleyi şekillendirmenizdir.

Futbol, spor kazananı da olacak, kaybedeni de olacak. Kaybetmeyi kimse arzu etmez ama oda neticede bir sonuç. Fakat burada özellikle benim belirtmek istediğim husus şu arkadaşlar.

Kaybetseniz bile o mücadeleyi sergilediğiniz o hırsı inanın tribündeki insanlar hissettiklerinde, gördüklerinde, kaybetseniz bile sizin açınızdan belki üzüntülü bir sonuç, bizim açımızdan üzüntülü bir sonuç ama gönüller açısından baktığımızda kaybetmeniz bile bir kazanımdır.

Bizlerin sizden istediği o mücadeleyi sahada görmektir. Eğer o mücadeleyi sergilerseniz, Play-Off bizler için ulaşılması, sizler için ulaşılması öyle hiçte zor bir hedef değil" dedi.

CENTİLMEN OLUN

"Ben hayatta bu tip mücadelelerin, kazanımların, kaybedilmelerin olduğu hususlarda hiç bir zaman ikinci olmak için yürümedim" diyen Akça;

"Becerebilirsen birincisini ol, beceremezsen mücadeleni adam gibi yap. Ben bu noktada Play-Off'un sizler açısından, bizler açısından inşallah sezonun sonunda kazanıldığı bir manzaranın bizlere nasip olacağını düşünüyorum.

Maçlarda sizlerle birlikte olacağız. Belki zaman zaman programımız uymayacak maçlarda sizlerle filen olamayacağız ama bilin ki her maçınızda gönlümüz sizlerle birlikte. Sizlerin aldığı sonuçları takip ediyoruz.

Burada fırsat buldukça maçlarınıza katılmaya çalışıyoruz. Bir isteğimizde şu sizden arkadaşlar. Bu centilmenlik denilen husus var ya, İnegölspor bununla da anılsın. Sahada mücadele etmek, sahada hırslı olmak, centilmenliği elden bırakmayı gerektirmez. Centilmen olun. Bu aynı zamanda bizler içinde geçerli.

İnegölspor yönetimi içinde geçerli bir husus. İnegölspor yönetimi gelen arkadaşlardan biliyorum. Gerçekten güven aşılayan bir davranış sergilediği için gelen misafir takımların yöneticileri yine onlarla beraber gelenler, İnegölsporlu yöneticileri gördüklerinde yüzleri gülümsüyor. Bu ciddi bir değer.

Bu değeri de taşıyalım. Agresifliğin, o kötü tezahüratın veyahut kötü sözler bizlerden uzak olsun. Centilmen olacağız. Yani marka değerimize centilmenliğimizi de katacağız.

Mücadele azmiyle de inşallah sezonun sonunda sizlerle yine bu güzelliklerle bu mutluluklarla bir araya geleceğiz" diye konuştu.

DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERİN

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise konuşmasında;

"Bu akşam bizi bir araya getiren çok değerli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin Başhekimi aynı zamanda da İnegölspor'un eski yöneticilerinden olan değerli ağabeyimiz, büyüğümüz Tahsin Hasanoğlu Beye de ben çok teşekkür ediyorum. Ayağınızın tozuyla Antalya'dan geldiniz. Güzel bir süreç geçirdiniz. Yeni takılan arkadaşlarımız var.

Ben de basından biraz takip ettim. İnşallah ikinci yarı her şey istediğimiz ve beklediğimiz gibi olur. İnegölspor'un, İnegöl şehrinin gerçekten bu konuda potansiyeli var. İnegölspor'un bu konuda aç olduğunu, istekli olduğunu ve beklenti içerisinde olduğunu buradaki sporcu kardeşlerimiz zaten çok iyi biliyorlar. Yönetimimiz heyecanlı bir yönetim.

Ben arkadaşlarımızın hepsini tanıyorum. Kaliteli iyi insanlar. Ellerinden gelen bütün gayretle bu işi götürmeye çalışıyorlar. İnşallah sporcu kardeşlerimiz ilk yarıya göre tabii ki daha iyi bir performans ortaya koyup, en azından bir Play-Off yapmamız gerektiğini ben hatırlatmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

12 MAÇ ÜST ÜSTE KAZANIP ŞAMPİYON OLDUK

Geçmişte İnegölspor'un 12 maç üst üste kazanarak şampiyon olduğu dönemlerin olduğunu anımsatan Aktaş;

"İhtimal verilmediği halde şampiyon olduğu dönemler de oldu. Önemli başarılara imza attığı dönemler oldu. İçinizden bazı sporcu kardeşlerimizde biliyor. En son ilçe kaymakamımızla beraber seyrettiğimiz 2014 yılında Alanya'da penaltılarla kaybettiğimiz 1.Ligde, o senede bize çok ihtimal verilmiyordu. "Play-Off bile yapamaz" diyorlardı ama çok güzel bir sene çıkarttık ama nasip değilmiş.

Nihayetinde tabir yerindeyse kapıyı aralamışken, geriye dönmek durumunda kaldık. O yıl geçti. Şimdi yepyeni bir yıl var. Yepyeni bir sezon var. Dolayısıyla benim sizden ricam, inanan bir insanın yapamayacağı, başaramayacağı hiç bir şey yoktur.

İnançlı olursanız, bu doğrultuda çalışırsanız, 17 tane maç 51 tane puan var karşınızda. Nihayetinde birinci sıradaki takımla da aramızda 15 puan var. 51 puanda 15 puan çok rahat kapatılabilecek bir ara. Her maç oynanılarak kazanılıyor. Oynanmadan maç kazanılmaz. İlk hafta Menemen 6 puanlık maç" şeklinde konuştu.

KADRORUMUZ GÜÇLENDİ

Kulüp Başkanı Timur Erezsarı da şunları söyledi:

"Cumartesi günü 2016-2017 sezonunun 2. yarıya başlıyoruz. İkinci yarı öncesi takımımıza, yöneticilerimize ve değerli protokolümüze yemek veren Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu Beye camiamız adına yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Yarım sezonu geride bıraktık ama önümüzde koskoca ve bizi güzelliklerin beklediği yarım sezon olduğunu düşünüyorum.

Takımımız kamptan yeni döndü. Güzel bir hazırlık aşaması geçirdiler. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Kadromuz daha da güçlendi. Dinamik bir ekibimiz var"