FATMA TEKİN'İN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ
İnegöl'de 2015 yılından bu yana Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Fatma Tekin'in görev yeri değişti.
Bayram tatilinin ardından SGK Bursa İl Müdürlüğünde çalışmalarını sürdürecek olan Fatma Tekin, 2 yıldır görev yaptığı İnegöl'den ayrılmadan önce Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı da ziyaret etti.
2015 YILINDA GÖREVE BAŞLADI
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette SGK Müdürü Tekin, görev süresince kendisine gösterilen ilgi alaka ve sağlanan desteklerden dolayı teşekkür etti. İnegöl'de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Fatma Tekin,
"2015 yılında göreve başladığım İnegöl'deki görev sürem doldu. Çok uzağa gitmemekle birlikte Bursa merkezde de olsa şehirden ayrılacağımdan ötürü Başkanımıza veda ziyaretine gelmek istedim.
Bugüne kadar sağladığı katkı ve desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederek bundan sonraki görev süresinde de başarılarının devamını diliyorum" dedi.
HEDİYE TAKDİM ETTİ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Fatma Tekin'in görev süresi boyunca İnegöl'e ciddi katkılar sağladığını hatırlattı. Aktaş, ziyaretinden dolayı da Tekin'e teşekkür ederek "Müdüre hanıma nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.
Bursa'da sürdüreceği görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Aktaş, Fatma Tekin'e hediye takdiminde bulundu.

Et ve Süt Kurumu'ndan Et Fiyatlarına Yüzde 25 Zam Et ve Süt Kurumu'ndan Et Fiyatlarına Yüzde 25 Zam