Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'in de yer aldığı toplantı, Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. Kaymakam Şükrü Görücü yaptığı açıklamada;

Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu

"Birinci öncelik trafik. En çok duyduğumuz konuların başında uyuşturucu geliyor. Siz mahallenizdeki o kişileri biliyorsunuz. Bizim sivil ekiplerimiz de var. Devletle vatandaş arasındaki ilk köprü sizsiniz. Bizim amacımız, İnegöl'de insanların huzur içerisinde, rahat içerisinde, hatta keşke imkan olsa da kapıyı bile kapatmadan gezmeye gitse. Bunu yaparız desek de inanmayın, bu el birliği ile olur. İcraatı hep birlikte göreceğiz. Arkalarında kim var bilelim. Ben şuranın muhtarıyım, 155'teki görevlileri de uyarın. Siz silah atanı da, esrar satanı da, fuhuş yapanı da emniyete, jandarmaya bildirmekten çekinmeyin."

"RANDEVUYA GEREK YOK"

"Bu milletin rahatı için bunları yapmak zorundayız. Bu kapı her zaman açık, randevuya gerek yok. Birlikte olduğumuz süre içerisinde bizim de kurallarımız var. Telefon numaram hep açık. Eğer başınız darda ise gece uyandırabilirsiniz. Siz her biriniz, üçer dörder adayın arasından seçildiniz.Seçim bitti mi hizmet başlar. Vatandaşın işini mümkünse en kısa sürede görebildiğimizi birinci elden göreceğiz" dedi.