İNCİRLİK KAPATILMALI

Adnan Ordu yaptığı yazılı açıklamada; "Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Profesör Doktor Haydar Baş Bey; 'Gecesi gündüzüne katarak bu coğrafyada yaşayan herkes görüşü ne olursa olsun kardeştir. Bizi ayıranlar kalleştir' diyor. Nitekim coğrafyamıza çöreklenmiş ajanlar ve iş birlikçileri bizi birbirimize düşürmek için Kürt-Türk, Alevi-Sünni şimdide Şia-Sünni diye Müslümanı Müslümana kırdırmak istiyorlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım İran ve Rusya ile işbirliğine girmesi olumlu bir hamledir, fakat Siyonizm ve terörden sıkıntımız var. ABD ve Avrupa Birliği ülkeleriyle Gümrük Birliği Anlaşması ve Adana İncirliğin kapatılması gerekir. Aksi taktirde terörü besleyen yuvaları kapatmadığı süre içerisinde başımız beladan ve terörden kurtulmaz" dedi.

EMEKLİ ZAMMI YETERSİZ

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"

"Emeklilere yapılan yüzde dört buçukluk zam sadece elektrik zammını karşılamamıştır" diyen Ordu; "Geriye kalan doğalgaz ve temel ihtiyacımız olan suya gelen zamlar hariç. Başbakanımız emeklilerin cebini parayla doldurmalı ki ekonomiye canlılık gelsin, esnaf borç batağından KOSGEB vasıtasıyla dağıtacağınız parayı 250 bin esnaf müracaat etmiş, bunlardan sadece 15 bin esnaf faydalanacağını söylüyorsanız bu da adil olmayan bir paylaşımdır. Büyük bir ihtimalle iktidar partisi başkanlık sistemi için sahaya inmiştir. Sayın başbakanımız, başkanlık sisteminin neyi götürüp neyi getireceğini anlatmalıdır. Yapılan hizmetleri anlatıyor eyvallah, o hizmetler sağlıklı olmayıp birbir çöküyor ise o hizmet, hizmet değildir" ifadelerini kullandı.