Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi

BU YIL DÖRDÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayır sever iş adamı Tarık Celaloğlunun organize ettiği iftar yemeğinin bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeğinde konuşan Naire Çikayeva'nın babası Nadir Çikayev, İftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek, "Ben öğrencilerden sadece dua istiyorum. Onlarında ne istekleri olursa karşılamaya razıyım" dedi

TOHUMLAR YEŞERMEYE BAŞLADI

Trafik kazasında hayatını kaybeden Naire Çikayeva'yı rahmetle anan Belediye Başkanı Alper Taban, "O'nun kıymetli aile büyükleri İnegöl'de tohumlar attılar, bu tohumlar yeşermeye başladı.Güzel bir bina hayata geçirdiler.

İnegöl'ümüz için büyük bir kazanım oldu. Bu okuldan yetişen öğrencilerimizde inşallah güzel üniversiteler kazanacaklar. Bu ülke, bayrak ve vatan için mücadele edecek, faydalı birer evlat olacaklar" ifadelerini kullandı.

RAMAZANIN İLK GÜNÜ RAHMETLİ OLDU

Kaymakam Ali Akça da yaptığı konuşmada;

"Bugün ramazanın ilk günü. Normalde bizler ramazanın ilk gününü evde ailemizle, çocuklarımızla birlikte geçirmeyi arzu ederiz. Ama bu davet bir hayır severden bizlere iletilince bizler için onlarla beraber ilk iftarı açmak emirdir. Naire kardeşimizin babasıyla masada konuşurken 'Kızım ramazanın ilk günü rahmetli oldu dolayısıyla bizde ramazanın 1. günleri onun anısına bu programı düzenliyoruz 'dedi."

LÖSEMİ İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI

"Naire Çikayeve Anadolu Lisesi başka bir hayra da vesile oldu. Bu okulda okuyan öğrencilerimiz küçük Lösemi hastası kardeşlerimiz için bağış kampanyası düzenlemişler. Kendi harçlıklarından artırarak bağış yapmışlar. Allah onlardan da razı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul öğrencilerinden Sümeyye Haksever ve Berna Çavuşoğlu Lösemi vakfı için okulda düzenledikleri bağış kampanyasıyla lösemili çocuklara destek olan öğrencilere LÖSEV'den gönderilen plaketler takdim edildi.

170 MEZUN

Programa katılan Çikayeva ailesinin büyüklerine okul öğrencileri tarafından, anneler günü dolayısıyla çiçek verilmesiyle devam eden programda, mezun olan 170 öğrenciye ve programda bulunan davetlilere kuranı kerim hediye edildi.