Mobilya sektörünün yurt dışındaki güçlü temsilcilerinden olan Nill's, bölgedeki varlığını yeni yatırım ve yatırımcılarla hızlı bir şekilde genişletmeye ve geliştirmeye devam ediyor.

DÜNYANIN TRENDLERİNİ İRAN'A TAŞIYACAK

Tahran'ın Bazaar Mobilya AVM'sindeki yeni mağazası ile modern, zarif, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarımları bir kez daha İranlıların beğenisine sunmaya başladı.

Ortadoğu'nun güçlü ekonomisine sahip İran'da Türk mobilyasının kalitelisini yaşatacak olan Nill's, uzun yıllar boyunca yeni tasarımlarla dünyanın trendlerini İran'a taşıyacak.

Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4'üncü sırada Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4'üncü sırada

BÖLGEDE BAYRAĞINI DALGALANDIRIYOR

Mağazanın açılış töreninde bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ortakcı "Nill's olarak kuruluşumuzdan bugüne geçen süre zarfında, kendi alanlarında uzman, eğitimli ve güler yüzlü bir kadro ile yola devam etmenin ve bu yolda bizlere inanarak bizlere güvenerek yanımızda yer alan bayilerimiz ile başarılarımızın haklı gurunu yaşamaktayız."

"Açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamızın, yani iş ortaklarımız Hasan ve Ali Eftekhar'inin (Forestmobl)bölgede bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmaya devam edeceğine inanmaktayım.

YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Üretimin her aşamasında koordineli bir şekilde hareket ettiğimiz mağazamız aracılığı ile satış ve satış sonrası olarak tüm hizmetlerin yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedeflenerek yapılacağından ve bizi tercih edenler en iyi hizmeti alacaklarından emin olabilirler."

"Geçmişten günümüze kadar, bağlı olduğumuz ve ilke edindiğimiz prensiplerimiz sayesinde etik ticaret hayatında iyi bir örnek olmaya ve rekabette üstün başarı sağlamaya çalışarak yolumuza devam etmekteyiz" diye konuştu.

MAĞAZA ATAĞI

Türk mobilya sektöründe kalitesiyle ve tasarımlarıyla dikkat çeken Nill's Mobilya keyifli alışveriş deneyimini ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerine sunmak için, 2017 yılı içerisinde de çeşitli ülkelerde ve yurt içinde mağazalaşma ataklarına devam etmektedir.