Adalet ve Kalkınma Partisi'nde bu seçim uygulama tersten çalışıyor.

Büyükşehir belediye başkan adayları ilçe belediye başkan adaylarından önce açıklandı. Şimdi sıra ilçe belediye başkan adaylarının kimler olacağına geldi.

Uzun zamandır isimler tartışıldı, farklı görüşler alındı.. İhtilaflar, karalamalar, kavgalar, vefasızlıklar hat safhada yaşandı. Ve.. Listeler sonunda şekillendi.

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

Cumartesi günü AK Parti genel başkan yardımcılarından biri Bursa'ya gelecek ve belediye başkan aday tanıtım töreni ile aday isimlerini açıklayacak. Elbette.

Listedeki bazı isimler, gelenler ve gidenler kulislere sızdı. Bazı isimler şok etkisi yaratacak açıklandığında, bazıları ise çok doğru takdirini toplayacak.

Sonuçta.. AK Parti Genel Merkezi listeyi hazırladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da onayladı. Dediğim gibi bunlar kesin kulis bilgisi.. Net isimleri Cumartesi günü öğreneceğiz.

Osmangazi belediye başkanı Mustafa Dündar'ın bu kez aday gösterilmeyeceği ve yerine belediye meclis üyeliği yapan Ahmet Yıldız'ın geleceği, Yıldırım ilçede başkan İsmail Hakkı Edebali'nin yerine ilçe başkanlığından istifa eden Oktay Yılmaz geleceği, Nilüfer ilçeye geçen seçimlerde CHP nin büyükşehir belediye başkan adayı Necati Şahin'in gösterileceği, Mudanya'da ilçe başkanlığından istifa eden Dr. Murat Ünal'ın aday gösterileceği, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın tekrar aday gösterilmeyeceği, Yerine gelecek isim merakla bekleniyor.

İznik'te Osman Sargın'ın da başkanlığa veda edeceği, Mustafakemalpaşa da Sadi Kurtulan'ın yeniden aday gösterilmeyeceği, yerine Mehmet Kanar'ın aday gösterileceği, Karacabey, Yenişehir, Gürsu, İnegöl ve bir dağ ilçe belediye başkanlarının tekrar aday gösterileceği... Kulislere sızan kesin bilgiler şimdilik bu yönde..

İktidar partisi 31 mart seçimlerine Bursa ilçe belediye başkanlıkları için muhtemel bu isimlerle gidecek.. Yorumu varın sizler yapın değerli okuyucular. Eksik ilçeler ile kulisleri araştırmaya devam ediyoruz.. Öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz