Denklikte sıralama kriteri getirildi Denklikte sıralama kriteri getirildi
İshakpaşa İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin geleneksel olarak sürdürdüğü kan bağışçısı ikna kampanyasının 3’ncüsü dün okulda gerçekleştirildi.

EN ÇOK BAĞIŞÇI GETİRENE ÖDÜL

Okul Müdürü Ömer Ankıt,

“Öğrencilerimizin ikna ettiği gönüllü kan bağışçıları, kan vermek için okulumuza geldiler. Kampanyamızda 200 ünite kan bağışı sağlanmıştır. Öğrencilerimizi hem onurlandırmak, hem de emeklerinin karşılığını çam sakızı çoban armağanı misali ödüllendirmek amacı ile okul müdürlüğümüz ve Okul-Aile Birliğimizce en çok bağışçıyı getiren öğrenciye Tablet PC, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere bisiklet, en çok katılımcıyı sağlayan sınıfa da piknik hediye edilecek” dedi.

KAN ACİL İHTİYAÇ

Okul Müdürü Ömer Ankıt, kan bağışçısı getiren öğrencilerin sayılarının birbirine çok yakın olması nedeni ile ödüllendirmenin kampanya bitiminden sonra açıklanacağını söyledi.

Okul Müdürü Ömer Ankıt şöyle konuştu;

“Dünyada ve ülkemizde yardıma muhtaç kim varsa Türk Kızılay’ı onların yardımına koşmaktadır. Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden bu güzide kuruluşumuzun yanında olmak İshakpaşa ailesi olarak bizleri mutlu etmiştir. Kızılay’ımıza maddi olarak yardım yapamıyorsak, kan bağışıyla yardımcı olmalıyız. Buna da gücümüz yetmiyorsa miniklerimizin yaptığı gibi kan bağışçısı bularak katkı sağlamalıyız. Çağrımıza kulak vererek, kampanyamıza destek olan bütün katılımcılara teşekkür ederim.”