Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi Liseler Komisyon Başkanı Muhammed Ali Zengin:

"Anadolu Gençlik Derneği olarak Türkiye Geneli geleneksel hale getirdiğimiz Siyer-i nebi sınavımız bu sene 16 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 11:00'de yapılacaktır. Sınav İnegöl'de Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Cerrah Ortaokulunda ve Yenice Ali Şefika Göztepe İmam Hatip Ortaokullarında yapılacaktır.

1000 BAŞVURU VAR

İnegöl'de 1000'e yakın Lise ve Ortaokullu öğrenci sınava başvuru yapmıştır. Siyer-i Nebi sınavıyla en önemli amacımız bir gencimize daha Peygamberimizin (s.a.s.) hayatını ulaştırmaktır." Amacı Peygamber Efendimizin(s.a.s.) hayatını öğretmek olan bu sınavın kaybedeni olmaz, elbet bir şeyler kazanılacaktır.

Siyeri Nebi yarışmamız vesilesiyle öğrenci kardeşlerimizden Peygamber Efendimizin (s.a.s.) ahlakını, sahabe efendilerimizle olan ilişkilerini, mücadele hayatını iyi bir şekilde anlamalarını istiyoruz. Yine Rabbimizin bizlerden istemiş olduğu kulluk vazifemizi gençlerimize okuyarak öğretme gayretindeyiz.

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

ETKİNLİKLERE TÜM ÖĞRENCİLER DAVETLİ

Hakka dayalı bir toplum oluşması, huzur ve barışın tüm İslam aleminde ve dünyada sağlanması için, geleceğin teminatı gençlerin Efendimizin hayatını en güzel şekilde anlamaları ve yaşamaları gerekmektedir.

O'nun hayatını öğrenerek herkesin kazanacağı bu yarışmaya ve tüm yıl boyunca devam eden etkinliklerimize tüm öğrencileri davet ediyoruz.

Siyer-i Nebi sınavı dışında ara dönem kış etkinlikleri, Çanakkale Şehitleri anısına ağaç dikimleri, şehir içi ve şehir dışı gezileri, spor etkinlikleri, yaz döneminde yaz etkinlikleri ve yaz kampları ve yıl boyunca devam eden okuma gruplarımız sayesinde ortaokul ve lise öğrencileri ile bir araya geliyoruz" dedi.