Web'in Mucidi Tim Berners-Lee'den Geleceğe Dair Üç Büyük Kehanet Web'in Mucidi Tim Berners-Lee'den Geleceğe Dair Üç Büyük Kehanet

İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2018-19 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle, ilçedeki tüm okulların çevrelerinde emniyet tedbirlerini arttırdı. Okulların çevresinde kuş uçurtmayan polis, okullarda eş zamanlı olarak 'Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim' uygulaması yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'in koordinesinde gerçekleştirilen uygulamada; parklar, bahçeler, metruk binalar kontrol edildi. Ayrıca öğrencilerin sıklıkla gittiği tespit edilen okulların çevresindeki mezarlıklar da kontrol edildi.

Emniyet ekipleri okullar bölgesinde bulunan hastane mezarlığının içerisinde didik didik arayarak şüpheli bir durum olup olmadığını kontrol etti. Yapılan aramalarda mezarlıkta her hangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Emniyet yetkilileri, mezarlıkların sürekli kontrol altında tutulacağını ifade ederek, mezarlıklara yönelik yapılan denetimlerin eğitim yılı boyunca süreceği ve bu kapsamda bütün mezarlıkların denetleneceğini bildirdiler.