İNEGÖL'DE ÖĞRETMENDİ

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

İnegöl'de 2000-2009 yılları arasında farklı okullarda öğretmenlik yapan ve tayin olduğu Eskişehir'de aktif siyasete atılarak, 2014 seçimlerinde Eskişehir Sarıcakaya Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Faruk Güler, bir dizi ziyaret için geldiği İnegöl'de Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

2000-2009 ARASI ÖĞRETMENDİ

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Faruk Güler,

"2000-2009 yılları arasında İnegöl'de öğretmenlik yapmıştım. Gündüzlü köyü ile başlayan ve Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu, ardından Hacer Salih Yıldız ve İnegöl Lisesi ile devam eden süreçte Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ın Kent Müzesiyle ilgili çalışmalarında da küçük bir rolüm olmuştu.

İnegöl'den Eskişehir'e tayin olarak gittikten sonra da aktif olarak siyasete atıldım ve Sarıcakaya Belediye Başkanlığı görevine başladım.

Başkanımızla da uzun zamandır görüşüp hasbihal etmek istiyorduk. Bugüne nasipmiş. Kendilerine de bizleri ağırladığı için teşekkür ediyorum" dedi.

BELEDİYELERLE İLGİLİ İSTİŞARE YAPILDI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl'de eğitimci olarak çok değerli hizmetlerde bulunan ve bu dönemde de Eskişehir Sarıcakaya Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Faruk Güler'i konuk ettiğini hatırlatarak :

"Sayın Başkanımız geçmişte İnegöl'de bulunmuş ve İnegöl'ün yapısını bilen birisi. Beraberinde bize de çalışmalarımızda değerli katkıları ve destekleri oldu. Yaklaşık 3 yıldan beri de Sarıcakaya'da hizmet ediyor.

Aslında Başkanımızın daha önce de İnegöl'de müze ziyaretleri oldu, müzeye dostlarını getirdi, bir takım ziyaretler yaptılar. İnşallah biz de en kısa zamanda kendisine iade-i ziyarette bulunacağız.

Bugün de hem Belediyemizi hem farklı dostlarını ziyaret etmek amacıyla burada bulunuyor. Belediyelerimizle ilgili istişarelerimizi yaptık, karşılıklı tecrübelerimizi paylaştık. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum ve Sarıcakaya'daki tüm dostlarımıza da selamlar saygılar gönderiyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş ve Güler karşılıklı hediye takdiminde bulundu.