Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesinin spor salonunda gerçekleştirilen turnuvada; okullarda görev yapan öğretmenlerden oluşturulan 4 ayrı grupta mücadele edecek 23 takım mücadele edecek. Takımlar gruplarında yaptıkları maçlar sonunda ilk sırayı alan takımlar A grubu ile B grubu çapraz eşleştirme C grubu ile D grubu çapraz eşleşerek çeyrek final maçları yapılacak.

Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret

Grup maçları 16 Kasım 2018 tarihinde sona erecek. Çeyrek final maçları 19 Kasım'da yarı final maçları, 21 Kasım'da final maçı da 23 Kasım'da yapılacak. Müsabakalar hafta içi her gün 18.30 da başlayacak.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPSAMINDA

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican yaptığı açıklamada;

"Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında geleneksel hale gelmiş olan turnuvamıza 23 takım katıldı. Öğretmenler günü dolayısıyla masa tenisi turnuvası da düzenleyeceğiz. Masa tenisi turnuvasına da 16 takım başvuru yaptı. Masa tenisi müsabakalarımız 20-22 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak. Biz mücadele edecek öğretmenlerimizi izlemeye herkesi davet ediyoruz. Gerçekten çekişmeli heyecanlı sportmence maçlar oynanıyor. Hafta içi her akşam 18.30'da Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonuna öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve tüm sporsever herkesi davet ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenler günü kapsamında turnuvalar ile öğretmenlerimizin sportif faaliyetlerini destekliyoruz" dedi.