Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

SAFRANBOLU'YU GEZDİLER
Geziye ilçe başkanı Sinan Aktaş, sendika üyesi idareciler, öğretmenler ve aileleri katıldı.
20 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen gezide Safranbolu'nun, tarihi Arasta Çarşısı, Kent Müzesi, tarihi Safranbolu evleri, incekaya Kanyonu, Çakıroğlu Konağı, Tokatlı Kanyonu, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Bulak mencilis mağarası ve kristal cam teras gibi olağanüstü güzelliğe sahip tarihi ve turistik yerler gezildi.
Gezi dönüşü Abant Gölü'ne de uğranılarak, doğanın güzelliklerinden gaydalanıldı.


EĞİTİM BİR SEN ÇALIŞIYOR
Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim Bir Sen ilçe başkanı Sinan Aktaş, genelde ve yerelde yetkili olan sendikalarının yalnızca sosyal ve özlük hakları ile ilgili çalışmalar yapmakla yetinmeyip kültürel konularda da birçok etkinliğe imza attığını söyledi.
ÖĞRETMENLERE ÖZEL GEZİLER DÜZENLİYOR
Başkan Aktaş, açıklamasında: "Yapılan salon programlarının dışında, üyelerine yönelik eğitici seminerler, kurslar düzenleyen Eğitim Bir Sen, eğitim öğretim yılı içerisinde yurdumuzun tarihi ve doğal güzellikleri ile bezeli birçok Yöresi'ne sendika üyelerini götürerek gezdiriyoruz. "
GEZİ ÜSTÜNE GEZİ
"Eğitim Bir Sen üyesi olmanın ayrıcalığını yaşatıyoruz. Ülkemizin dört bir tarafı bir başka güzelliğe sahip geçen sene Taraklı, Mudurnu, Göynük gezisi gerçekleştirmiştir.
Ondan önceki sene Edirne gezisi, daha önce Kapadokya gezisi ve Konya gezisi; yaptığımız bazı kültürel etkinlikler arasında yer almaktadır. "
EN ÇOK ÜYESİ OLAN SENDİKA
Her sene en az bir bölgemize giderek orayı tanımaya ve üyelerimize tanıtmaya gayret ediyoruz. Şimdiden önümüzdeki dönemle ilgili yapılacak faaliyet takvimini hazırlamaya başladık.
17 Mayıs'ta Yetkili Sendika mutabakatını imzalayarak, en çok üyesi olan sendika unvanımızı yenileyerek, yetkimizi pekiştirdik.
Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları bundan sonra da katlayarak devam ettireceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.