Kahvaltı öncesi okul müdürleri, Kosova Koleji'nin bölümlerini gezerek bilgi aldılar.Kolejin bölümlerinin gezilmesinin ardından Özel Devrim Kosova İlkokulu Müdür Özer Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Sayın Kurucularımız, Devrim Hanım, Hakan Bey, Serkan Bey, İnegöl Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Sinan Bey ve saygı değer Eğitim Bir-Sen üyesi okul müdürleri Kosova Kolejine hoş geldiniz, Kurumumuz 35 dönüm üzerine kurulu İnegöl'ün yeşil ve doğayla iç içe en büyük okulu. Kampüste ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki ayrı binamız, biri ortaokulun içinde olmak üzere iki kapalı spor salonu, iki açık spor sahası ve bir çiftliğimiz bulunmaktadır. Spor alanlarını varlığıyla spora önem veren kurumların başında gelmekteyiz."

KALİTELİ EĞİTİM

Biliyoruz ki 'Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur. Kampüsümüz hava kirliliğinden ve şehir trafiğinden uzak, çocuklarımıza kaliteli eğitim hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Özel Devrim Kosova İlkokulu ve Ortaokulu 2015-2016 eğitim-öğretim yılında İnegöl Cerrah Mahallesinde hizmete açılmıştır. Önümüzdeki yıllarda yarı olimpik yüzme havuzu ile Lise yapımı düşünülmektedir.dedi. Eğitim Bir-Sen Şube başkanı Sinan Aktaş ise şunları söyledi; Memur-Sen 1 Milyon üyesi ile Türkiye nin en büyük konfederasyonudur.

"Bizler gerek kamunun bütün birimlerinde gerekse eğitim de ciddi çalışmalar yapmakta ve kazanımlar elde etmekteyiz.İnegöl 30 il den daha büyük bir ilçedir, bütün kurumlarıyla sürekli büyümektedir, bizler de buna mukabil çalışmalarımızı genişletmekte ve yeni projeler üretmekteyiz.Bugün Eğitim Bir-Sen üyesi okul müdürleriyle Kosova Kolejini ziyaret etmek ve bilgi almak için buradayız.Bu nazik davetlerinden dolayı okulun kurucuları Devrim Hanıma, Hakan Beye, Serkan Beye, İlkokul Müdürü Özer Yılmaz ve Ortaokul Müdürü Erol Baştürk" e çok teşekkür ediyorum, diyerek sözlerini bitirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi

Kahvaltı sonrası, okul müdürleri yaptıkları toplantıda, fikir alışverişinde bulunarak eğitimle ilgili tecrübelerini paylaştılar.