2016-2017 eğitim öğretim yılında ilk defa İnegöl eğitimine değer katmak üzere açılan İnegöl Okyanus Koleji, birinci yılda büyük başarılarla dolu sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerin yanı sıra akademik başarılarda da kendisini gösterdi.

TÖRENE YOĞUN İLGİ

Törene İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Şube Müdürleri Orhan Çelik ve Musa Oktar, Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, İnegöl Deydinler Mahallesi Muhtarı Mesut Öksüzoğlu, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenci aileleri katıldılar.

VELİLERİMİZİN TEVECCÜHÜNÜ KAZANDIK

Özel İnegöl Okyanus Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk yaptığı konuşmada; "Bu güzel ve anlamlı gecemize hepiniz hoş geldiniz. Sizleri okulumuzda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Bir yıllık mazisi olan İnegöl Okyanus Koleji olarak İnegöl'ümüzün ve Yenişehir'in her köşesine ulaşarak siz saygıdeğer velilerimizin teveccühünü kazandık.

Zaman hızlı geçiyor, bize bir yıl önce emanet ettiğiniz evlatlarımızı size önce sağlıklı ve başarılı bir şekilde teslim etmenin gururunu yaşıyoruz.

ÜNİVERSİTEYE GİDECEKLER

Bizlere güvendiğiniz için teşekkür ediyoruz. 12. Sınıftan mezun olan öğrencilerimiz istediği bir üniversiteye gitmesi konusunda gayretli çalıştılar.

Öğretmenlerimiz ve okul yönetimi onlara her türlü fırsatı verdiler, öğrencilerimizi ülkemizin dört bir yanında farklı üniversitelerde görmek istiyoruz"

FEN LİSESİ KAZANDIRACAĞIZ

"8. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz üstün performans gösterdiler, umarım istedikleri Anadolu ve Fen Liselerini kazanacaklardır.

Bildiğiniz gibi okulumuz bu sene Anadolu Lisesi eğitimine devam ediyor, velilerimizden ve öğrencilerden gelen istek doğrultusunda İnegöl'ümüze özel bir Fen Lisesi kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.

YENİŞEHİR'E DE HİZMET VERECEK

Okul inşaatımız inşallah bir ay içerisinde tamamlanacaktır. İnegöl'ümüze, Yenişehir'imize hayırlı olsun. Mezun olan öğrencilerimize güle güle diyoruz, okulumuzun kapısı onlara daima açık olacaktır.

Okul açılışından bugüne kadar bize desteği olan herkese teşekkür ediyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm yöneticilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı

RAMAZAN BEREKETİ

Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ramazan ayına giriyoruz, herkesin Ramazan'ı mübarek olsun. Sağlık ve sıhhat içerisinde bayramımıza kavuşmamızı Mevlam nasip eylesin" dedi