MEYVE TOPLAMA DÖNEMİNDEYİZ

Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk açılış konuşmasında;

"Çok başarılı bir dönemi geride bırakmış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz sosyal, sportif, kültürel ve akademik dallarda gerek okul içinde gerek ilçe genelinde gerek il genelinde çeşitli başarılar elde ettiler. Biz de kurum olarak bu başarıları elde eden öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik.

Güzel bir atasözü vardır "Marifet iltifata tabidir". Öğrencilerimiz de bu iltifatı hak etmişlerdir. Kendilerini kutluyorum. Öğrencilerimize bu başarıları sağlayan öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 1.dönem okullarımızda fidanların dikim dönemi, 2.dönem ise meyve toplama dönemi gerek TEOG sınavlarında, gerek YGS sınavlarında büyük başarılar elde ettiler.

Amacımız bugün vereceğimiz bu ödüllerle beraber yılsonunda da TEOG ve LYS sınavlarında başarılar elde eden öğrencilerimizi daha farklı şekilde ödüllendirmektir"

100 ÖĞRENCİYE ÖDÜL

"Bu akşam yaklaşık olarak 100 öğrencimize sosyal, sportif, kültürel, akademik ve davranış olarak başarılı olan, ön plana çıkan öğrencilerimize ödüllerini hep birlikte vereceğiz.

Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi

Mayıs ayında da 2.dönem 2.ödül törenimizi gerçekleştireceğiz. Bizim amacımız başarı yönünde alın teri akıtan öğrencilerimizin başarılarını fark etmek ve onları ödüllendirmektir. İnegöl Okyanus Koleji henüz 1.yılında iken İnegöl'de kurumsal kimliğini kazanmış, deneyimli, aktif, güler yüzlü öğretmen ve diğer çalışanlar kadrosuyla siz değerli velilerimizin ve İnegöl'ün teveccühünü kazanmıştır.

Siz Okyanus ailesinin birer ferdi oldunuz bundan dolayı Okyanus ailesine hoş geldiniz. Önümüzdeki yıl için kayıt yaptırmaya gelen veliler sizlerin referansıyla gelmektedirler, bu da kurumumuzun sizler tarafından takdir edildiğini göstermektedir. Biz kurumsal kimliğimizle Türkiye markasıyız.

Amacımız İnegöl eğitimine değer katmak, İnegöl eğitiminde var olan başarıyı birkaç basamak yukarı çekmektir. Bize güveniniz, sizlerin her türlü istek ve görüşlerinize açık olduğumuzu belirtmek isterim. Katıldığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor. Sevgili öğrencilerimizi kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.