İLK ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Fen ve Sosyal Bilimler programı uygulanacak olan Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim yılında hizmete açılıyor. İnegöl eğitimi için çok önemli bir kazanım olan okul, ilk öğrencilerini bekliyor.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemiyle Türkiye'nin her yerinden öğrencinin kaydı yapılabilen okulda, imam hatip liselerinde okutulan mesleki derslerin yanı sıra Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi müfredatı uygulanacak.

TÜRKİYE'DEKİ 36 OKULDAN BİRİ

Sınırlı sayıda öğrenci alacak proje okuluna 2017-2018 eğitim öğretim yılı için 68 öğrenci alınacak. Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türkiye genelinde 'Fen ve Sosyal Bilimler Projesi' kapsamında eğitim verecek 36 okuldan olan birisi.

ÖĞRENCİLERE PANSİYON HİZMETİ

Okulu Şube Müdürü Ali Doğru ile birlikte gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, "Fen ve sosyal bilimler programının uygulanacağı Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini bekliyor. Okulumuz 50 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu mevcut olup şehir dışından veya uzak yerlerden gelecek kız öğrencilerimiz bu pansiyonda kalma imkanına sahip olacaklar."

68 ÖĞRENCİ ALINACAK

İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı

"Yine pansiyonda kalmak isteyen erkek öğrenciler ise hemen yakınında bulunan merkez İmam Hatip lisesinin pansiyonunda kalabileceklerdir. 2017-2018 eğitim öğretim yılı için 68 öğrenci alınacak olup kontenjan sınırlıdır" dedi.