İYİ Parti Kurucular Kurulu'nda yer alan, Bursa 2.bölge milletvekili adayı da olan Betül Bayraktar Orhan, sosyal medyadan istifasını duyurdu.

Orhan, istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "Memleket meseleleri ile dertlenen bizler taşın altına bedenimizi koymazsak, başkasından ne bekleyebiliriz anlayışıyla iyi şeyler yapmak, çağdaş, kurumsal, etik yönetim ilkeleri ile ülke yönetimine ve geleceğe umut olmak amacıyla yola çıktığımız IYİ PARTİ hareketinde Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulunda görev aldım"

"Özellikle "Gençlerin " ve "Kadınların" siyasette ve ülke yönetiminde etkili olarak daha iyi bir Türkiye için görev alacakları en doğru yerin İYİ PARTİ olduğuna inancım tamdı. Ancak süreç içinde bu konuların sadece parti tüzüğünde birer madde ve göstermelik söylemler olmaktan öteye gitmediğine hepimiz şahit olduk. Ayrıca bu süreçte gördüklerim, birçok konuda başlangıç ilkelerinden çoktan yaz geçildiğini, memleket meselesinin başka yerlere evirildiğini fark etmemi sağladı. Bu farkındalık hem dünya hem ahiret inancım gereği taşıyabileceğim bir vebal değildir"

Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi

"Bugün varılmak istenen hedefin ve süreç içinde izlenen yolun, partimizin kuruluşundaki ilkeleri, hedefleri ve topluma vaad ettikleri ile örtüşmediği konusundaki kanaatim beni bugün itibari ile İYİ PARTİ deki tüm görevlerimden ve üyeliğimden istifa etmek noktasına getirmiştir. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim"