Birçok takımın formasını başarıyla giyen Cengiz Soylu yeni sezonda Osmaniyespor forması giyecek. Hafta sonu Osmaniyespor Tesislerinden Yönetim kurulu üyeleri Ertuğrul Arslan ve Celal Şahin ile bir araya gelen Cengiz Soylu Kırmızı-Yeşilli takımla anlaşarak imzayı attı.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Yeni sezonda savaşan bir takım kurduklarını belirten Osmaniyespor Yönetim Kurulu üyesi Ertuğrul Arslan; " Tecrübeli, savaşan seyir zevki yüksel olan bir takım kurduk. İnşallah gruptan şampiyon olarak çıkarız. Çıkacağımıza inanıyorum. Yönetim kurulu olarak eksik gördüğümüz bölgelere transferleredevam ediyoruz. İnegölde birçok kulüpte başarı ile forma giyen Cengiz Soyluyu da takımıza kattık. Transfer Her iki tarafa da hayırlı olsun." diye konuştu.

CENGİZ SOYLU KİMDİR?

Cengiz Soylu futbola 12 yaşında İnegölspor altyapısında başladı. 7 sezon İnegölspor altyapısında başarı ile forma giyen genç oyuncu buradan TKİ Linyitspor'a transfer oldu. Daha sonra sırasıyla Kestel Belediyespor, İnegöl Kafkasspor, İnegöl Kurtuluşspor ve son olarak geçtiğimiz sezon İnegöl Yenicespor formasını giydi. Soylu, yeni sezonda Osmaniyespor formasını giyecek.

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü