İnegöl'de ulaşım hizmeti sunan İNULAŞ, toplu taşıma araçlarına kamera sistemi taktırdı. Böylece şirket merkezinde bulunan kamera takip odasından görüntüler izlenerek otobüslerde yaşanan olumsuz durumlara anında müdahale edilecek. Takip sistemiyle ayrıca 7 gün 24 saat konum ve hız bilgisi, kaza bilgisi ve güzergah kontrolü yapılacak.

Esenyurt'ta yağış altında yürek ısıtan görüntü Esenyurt'ta yağış altında yürek ısıtan görüntü

İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram yaptığı açıklamada;

"Halk otobüsleri bundan sonra GPRS haricinde de anlık ve canlı olarak kameralardan izlenebilecek. Kısa zaman önce yenilemiş olduğumuz, teknolojinin son sistemlerinin kullanıldığı çevre dostu motorlara sahip araçlarımızın ardından yine bir yeniliğe imza attık."

"Bundan sonra şirketimize bağlı halk otobüsleri 7/24 canlı olarak izlenecek. Bu sayede vatandaş şikayetlerine daha kısa sürede geri dönüşler olacak, çalışan personelimizin denetlenmesinin daha kolay olacak."

"Vermiş olduğumuz hizmetin bu sistem sayesinde daha sağlıklı ve güvenilir hale geleceğinden şüphemiz yok. İnegöl halkı her zaman her şeyin en iyisine layık. Yeni sistem İnegöl halkına hayırlı olsun" diye konuştu.