Divan Başkanlığını Bursa Mobilyacılar Odası Başkanı Yaşar Kayahan'nın yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları, gelir-gider tablosu, tahmini bütçe ve faaliyet raporu okunarak, ayrı ayrı ibra edildi.

Genel Kurul'da yönetime aday olmak için liste hazırlayan Ziya Çalışkan, yönetim aday listesinde yazım hatası yaptı.

İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti

Başkan adayının listenin en üstünde isminin ayrı yazılması gerekirken, yönetim kurulu listesinde yer alması nedeniyle Çalışkan'ın hazırladığı liste, seçim kurulu ve bakanlık temsilcileri tarafından kabul edilmedi.

TEK LİSTE KALDI

Bu nedenle Olağan Genel Kurul Toplantısı tek liste ile gerçekleştirildi. Seçimde üyelerin oyunu alan mevcut başkan Özcan Ayhan, üçüncü kez başkanlığa seçildi.

Ayhan başkanlığındaki yeni yönetim ise İsmail Taç, İbrahim Turan, Ömer Gürkan, Murat Esiner, Abdurrahman Maksutlar ve İsmail Küley'den oluştu. Denetim kuruluna da Kemal Kaya, Ali Karasu ve Ahmet Güder seçildi.

ÇALIŞKAN RENK KATTI

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan,

"Bize destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Aday olan Ziya Çalışkan'a da renk kattığı için teşekkür ediyorum. Biz her zaman dostuz, arkadaşız, esnafız. Bütçenin el verdiği ölçüde sıkıntılı olan esnaf arkadaşlarımıza, ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlar yapıyoruz.

Tabi bu işler kolay değil. Yılın yarısını MODEF'te mobilya fuarı hazırlıkları için geçiriyorum. Sizler bize güvendiniz. Bizler de sizin bu güveninize layık olmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz."

2 BÜYÜK PROJE

"Ankara'da, Bursa'da odamızın en güzel şekilde temsil ediyoruz. Fuarlara geziler düzenliyoruz.

İki tane büyük projemiz var. Birincisi, mobilyacılarımıza İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde bir sanayi sitesi yapmak için 4 yıl önce müracaatta bulunduk. İnşallah bizlere yer verecekler. Bu çok önemli bir proje. Hem İnegöl sanayisinin rahatlaması hem de sizler için önemli."

"İkincisi ise, MODEF projemiz var. Şirket ortağı olduğumuz MODEF binasının büyümesi gerekiyor. 60-70 milyon liralık bir proje.

Biliyorsunuz odamız buranın yüzde 30 ortağıdır. Biz taşın altına elimizi koymazsak, ismimiz Mobilyacılar Odası, biz dışarı da kalırsak ayıp olur. Bizde işin içindeyiz. İnşallah sizlerin desteğiyle bu projeleri yapacağız. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.