İnegöl Özdilek AVM'de, 16.Yaş günü nedeniyle pastane bölümünde hazırlanacak olan 6 metre uzunluğundaki pasta tüm Özdilek misafirlerine ikram edilecek.

Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi

Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Halil İbrahim Demircan,

"16. yılımızı 23-24-25-26 Kasım tarihlerinde müşterilerimizle birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz. 16 yıldır ilçe halkımıza hizmet veriyoruz. Bizi buraya taşıyan, sonuçta müşterilerimizdir. Kapıdan içeri giren her müşteri, bizim için misafir konumundadır. Biz de bu niyetle hizmetlerimizi yapıyoruz."

"Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz. Bütün müşterilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Özdilek olarak onlarla her daim birlikteyiz. 25 Kasım Cumartesi pastamız için tüm İnegöl halkını alışveriş merkezimize davet ediyoruz." dedi.

ÖZEL KAMPANYA

Özdilek AVM'nin 16. Yaşını özel kampanyalar ve etkinliklerle kutlayacaklarını kaydeden Müdür Demircan,

"Bu kapsamda çocuklarımıza özel etkinliklerimiz var. Market içerisindeve Kafe ve Restoran bölümlerimizde kampanyalarımız var. Züccaciye reyonunda tüm paşabahçe markalı ürünlerde, seçili ithal oyuncaklarda 1 alana 1 bedava."

"Koton markalı ürünlerde 2. ürüne %50 indirim. Dockers markalı ayakkabı ve botlarda %25 indirim. Kafe-restoranda belirli tatlı çeşitlerinde ikinci ürüne %50 indirim. 16. Yıl açılış kutlamamıza tüm ilçe halkımız davetlidir." diye konuştu.