Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Samsun'da 4-5 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonasında zorlu rakiplerini geride bırakarak adını finale yazdıran Umut Yolu Gençlik ve Spor Kulübü, finalde güçlü rakibi Kayseri Özel Çocuklar Spor Kulübüne nefes kesen maçın ardından uzatma setinde 15-10 yenilerek Türkiye 2.cisi oldu. Böylesi önemli bir başarıya imza atan Umut Yolu Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri elde ettikleri başarılarını paylaşma adına kazandıkları Türkiye 2.ciliği kupası ile Başkan Aktaş'ı ziyaret etti. Belediye Encümen salonunda Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi- Umut Yolu Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri ve eğitmenler ile okul müdürü Mustafa Öztürk'ü ağırlayan Başkan Aktaş'a Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel de eşlik etti.

VOLEYBOLDA TÜRKİYE 2.CİLİĞİ

Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş,

"Öncelikle İlçe Spor Müdürümüzü, Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürünü, hocalarımızı ve çok değerli sporcu kardeşlerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Özel çocuklarımız kısa bir süre önce güzel bir başarıya imza attılar. Voleybolda Türkiye 2.cisi oldular. Dolayısıyla bu başarıyı taçlandırmak ve onare etmek için kendilerini bugün misafir ediyoruz. Özellikle Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi gibi bir okulumuzun olması ilçemiz adına büyük bir kazanım.

Tabi Anadolu liselerimiz, meslek liselerimiz, eğitim külliyelerimiz gibi farklı okullarımız var ama bu manada özel çocuklarımızın mesleki eğitimlerini karşılayabilme adına oluşturulan bu okulumuzun İnegöl için önemli bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Hoca hanımın gayretleriyle Umut Yolu Gençlik ve Spor Kulübü oluşturuldu. Dolayısıyla çocuklarımıza spor yapma imkanı sağlandı. Bizlerde biliyorsunuz geçen yıl yaz spor okulları kapsamında özel çocuklarımıza bu noktada eğitimler verdik" şeklinde konuştu.

İLÇEMİZİN ADINI DUYURUYORLAR

Haziran ayında yapılan Bursa Bölge Şampiyonasında 1.ci olan özel çocuklarımız, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Samsun'da 4-5 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonasında, 7 ekibin katıldığı şampiyonada zorlu rakiplerini geride bırakarak adını finale yazdırdıklarını belirten Aktaş, " Özel Çocuklarımız finalde güçlü rakibi Kayseri Özel Çocuklar Spor Kulübüne nefes kesen maçın ardından uzatma setinde 15-10 yenilerek Türkiye 2.cisi oldu.Hamdolsun devletimiz güçlü, belediyemiz güçlü çocuklarımıza her türlü imkan sunulmaya çalışılıyor. Bu imkanların sunulması doğrultusunda da güzel dereceler elde edildiğini görüyoruz. Özel çocuklarımızın elde ettiği bu başarı ile aynı zamanda ilçemizin adının da duyurulmasını sağlanıyor.

Bu güzelliklerde emeği olan çok değerli ilçe spor müdürümüze, okul müdürümüze, hoca hanıma ve antrenör arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyor, daha nice güzel başarıları ve dereceleri kutlamak temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız

BAŞKAN AKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel'de yapmış olduğu kısa konuşmada, "Belediye Başkanımız bizlerin yanlarında olduğu müddetçe, böyle güzel başarıların geleceğine hiç şüphemiz yok. Kendilerine şükranlarımızı sunuyor, daha nice başarılara ulaşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından voleybolda Türkiye 2.cisi olan Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi- Umut Yolu Gençlik ve Spor Kulübü öğrencilerine ve eğitmenlere Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından hediyeler takdim edildi.