3'ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

Sergi açılışı öncesi konuşan Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk; "Öğrencilerimizin yıl içerisinde çeşitli atölye faaliyetlerinde gerçekleştirdikleri el sanatlarının sergileneceği yılsonu sergimizi açıyoruz. Geleneksel hale gelen sergimizin bu sene 3'üncüsünü açıyoruz. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz? İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz?

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZLA MUTLUYUZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise şunları söyledi: "İnegöl'de okullar çok, öğrenciler çok, programlar çok... Ömer Osman Çağlayan okulumuzda eğitim gören özel öğrencilerimiz güzel bir çalışma hayata geçirmişler. Onlarla bir araya geliyoruz. Mutluyuz. Artık her aşamada, her kademede güzel çalışmalar var. Özel çocuklarımızla alakalı okullar var, spor alanları var. Eğitimlerini, kültürel, sportif ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar. Allah bu olanakların artarak devam etmesini nasip eylesin"

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle öğrencilerin mobilya ve iç mekan tasarımı, el sanatları, yiyecek-içecek hizmetleri ve görsel sanatlar derslerinde yaptıkları eserlerin yer aldığı sergi izlenime açıldı. Sergi açılışına Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Doğru, Orhan Çelik, MÜSİAD Şube Başkanı Halil Malkaç, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.