Eski Şube Müdürü Özer Yılmaz, eseriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi: "'Kar Güneşi' romanı, Kişisel gelişim ile romanın birlikte harmanlandığı, Anadolu da zor şartlarda yaşamını sürdüren ailelerin hayat mücadelesini ve geleneksel değerlerin yaşantılar üzerindeki etkilerini anlatmaktadır. Gerçek yaşamadan esinlenerek yazılan 'Kar Güneşi' Romanı Zinde Yayınlarından çıktı. İnternetten D&R ve İdefix'te bulmak mümkündür"

'KAR GÜNEŞİ' ROMANINDAN

'Atlar ürkmenin verdiği güçle, kendilerini buz tutmuş Karaçay'ın üstüne attılar. Şerif buz tutmuş bu sudan her kış geçerdi, onun gibi diğer köy halkı da ulaşımı kış boyunca bu çayın üzerinden kızaklarla sağlardı. Kar ışığının aydınlattığı bembeyaz gecede kızıl bir güneş gibi parlayan atlar, adeta şaha kalkmışlardı. Bir anda kendilerini buz köprünün üzerinde buldular. Fazla geçmeden ağırlığın etkisiyle sarsılan köprüden çatırtılar duyulmaya başladı...

Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu

ÖZER YILMAZ KİMDİR?

1965 yılında Ardahan Yalnızçam Hasköy' de dünyaya gelen Özer Yılmaz İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra Orta Okulu ve Liseyi Ardahan´ da okudu. Daha sonra sırasıyla 1982- 1984 yıllarında Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksek Okulu'nda Muhasebe Programında Ön Lisans, 1985-1989 yıllarında Anadolu Üniversite Eğitim Fakültesi Eğitim de Psikolojik Hizmetler Ana Bilim Dalında Lisans, 1999-2001 yıllarında Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetiminde Yüksek Lisans, 2012-2014 yıllarında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Lisans eğitimini yaptı. 1989 yılında eğitim camiasına öğretmen olarak adımını atan Yılmaz, Ankara' da ve Eskişehir' de çeşitli kurumlarda öğretmenlik yaptı. MEB' in 2000 yılında yaptığı Şube Müdürlük sınavını Eskişehir İl Birincisi olarak kazandı. 2001 yılında İnegöl İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 13 yıl şube müdürlük görevinde bulundu. 28 Ağustos 2015 tarihinde İnegöl Zübeyde Hanım Anaokuluna Müdür olarak atandı. 27 yıl Milli Eğitim camiasında öğretmenlik ve yöneticilik yaptıktan sonra 1 Ağustos 2017 tarihinde Özel Kosova Eğitim Kurumlarında İlkokul Müdürü olarak göreve başladı. Yılmaz görev yaptığı dönemlerde başarılı çalışmaları nedeniyle çok sayıda takdir ve teşekkür ile taltif edildi. Birçok konuda yapmış olduğu başarılarına 'Kar Güneşi' romanını da ekleyerek çalışmalarını taçlandırdı.