İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz? İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz?

Kültür ve sanatı şehrin her köşesine yaymak adına farklı etkinlik ve gösterilerle vatandaşların karşısına çıkan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bugün İnegöllü minikler için sahne aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ilçe turneleri kapsamında 6 yaş ve üzeri çocuklar için hazırlanan "Palavracı" isimli oyunu İnegöllü minik sanatseverler için sahneledi. Bugün 14.00'da İnegöl kültür ve sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde (BMKSM) sahnelenen oyun, 40 dakika sürdü. 1 seanslık gösteriye minik sanatseverlerin ilgisi de yoğun oldu.

Seçkin Kaymaz'ın yönettiği oyunda; kendini kandırılamaz ve yenilmez sanan, bu konularda sürekli söylediği palavralarla ünlenen Palavracı takma isimli kişinin, son yalanından sonra çarptığı sert kayayı ve düştüğü gülünç durumları anlatılmaktadır. Çocuklara yalan söylemenin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatırken aynı zamanda dürüstlüğün önemine de dikkat çekilen oyunu, İnegöllü minikler de ilgiyle izledi. Zaman zaman kahkahalara boğulan minikler, 40 dakikalık gösteri sonunda farklı bir gün yaşamanın keyfiyle salondan ayrıldı.